![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Chicago, Illinois » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ocu da se Vam izvinim za mojih pitanja, ako Vam ne smeta, ja mogu da otvorim i drugu temu jer nemam nista protiv zelenu lutriju ali nekoliko godina apliciram za zelenu lutriju i do sada nisam izvucen, a sad imam vec 28 godina, a imam veliku sansu da idem sa turistickom vizu u USA i hocu da Vas pitam kako mozem da otvorim novu temu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Koliko sam shvatila ti planiras da ostanes duze nego sto ti je dozvoljen boravak turistickom vizom? Ili planiras da radis u roku tih 6 meseci? Ako imas problem sa srpskim, pisi na makedonskom - razumecemo se
![]() U svakom slucaju, obe varijante pomenute nisu legalne. Postoje i drugi nacini, ali to opet zavisi od skole koju imas, da li si spreman da nastavis skolovanje ovde etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Moze! Narocito ako ima neko malo tamnoput ... odmah ima mjesto kod Serifa Dzoa, zagarantovano. Welcome to Arizona ... ![]()
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]()
Za valet-parking imas gomilu oglasa na craigslist.com
Posto si vec medicinski tehnicar, ako sam uspeo dobro da razumem, koliko ja znam postoji nacin da se dobije zelena karta na conto deficitarnog zanimanja a to jesu med. teh (citaj prethodne postove, pisao sam vec o tome). Gugluj malo pa ces naci sve informacije. Visascreen se zove taj program. www.cgfns.org (detaljnije informacije su na ovom sajtu, sve lepo iscitaj, i bice ti sve jasno) I Zana je u pravu. Ovo zaista nije tema za "ilegalu" i zaista nema potrebe za postavljanjem pitanja neprimerenih temi. |
|
||||
|
||||
![]()
Svaka cast za post. Bice od koristi svima koji se odluce za novi zivot u tamo.
![]() Vidim da si radio u Telenoru ovde. Moja zena je jos uvek u istoj firmi, ali jos samo malo jer cekamo da stigne drugi koverat, a posle toga, zna se: pravac USA Last edited by Bode; 27.06.2010 at 13:15. |
|
||||
|
||||
![]()
:-) Cestitam na GC i zelim vam da sto pre stigne i ta druga koverta.
Btw, iskustvo iz Telenora ce joj ovde biti dragoceno ukoliko bude zelela da radi u nekoj od mobilnih kompanija. Manje vise sve te firme imaju dosta otvorenih radnih mesta (za razliku od Telenora koji je kako cujem otpustio preko 100 ljudi samo u poslednjem krugu), a satnica nije ispod $15 i uglavnom se na osnovnu sumu dodaje i procenat. Takodje je medju benefitima i zdravstveno osiguranje pa svakako vredi pokusati :-) |
|
||||
|
||||
![]() Social Security Offices: - CHICAGO NORTH SOCIAL SECURITY 2127 W LAWRENCE AVE CHICAGO, IL 60625 - CHICAGO NORTHWEST SOCIAL SECURITY SUITE 600 4849 N MILWAUKEE AVE CHICAGO, IL 60630 - CHICAGO LOOP SOCIAL SECURITY SUITE 300 77 WEST JACKSON BLVD CHICAGO, IL 60604 http://www.socialsecurity.gov/ DMV - Department of Motor Vehicles (Vozacke dozvole i State ID) CHICAGO & VICINITY Secretary of State Facilities 1. Aurora 2. Bridgeview 3. Chicago Central 4. Chicago Heights 5. Chicago Loop Express 6. Chicago North 5401 N. Elston Ave. Chicago, IL 60630 7. Chicago Public Service 8. Chicago South 9. Chicago West 10. Deerfield 11. Diversey Express 12. Elgin 13. Elk Grove Village 14. Joliet 15. Libertyville 16. Lockport Express 17. Lombard 18. Melrose Park 19. Midlothian 20. Naperville 21. Niles 22. Orland Park Express 23. Plano 24. Schaumburg 25. South Holland 26. Waukegan 27. West Chicago 28. Wheaton Express 29. Woodstock Preporuka - Chicago North (ukoliko niste u nekom od predgradja) http://www.cyberdriveillinois.com/de...cago/home.html |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Chicago weather | dreamerns | Vaša strana | 16 | 09.10.2012 16:13 |
Zapadni Illinois | landlord | Lokacije u USA | 10 | 24.11.2009 15:54 |
LA vs Chicago | xeg | Lokacije u USA | 46 | 08.05.2009 17:05 |
Naperville, Illinois | wingreen | Lokacije u USA | 7 | 11.09.2008 21:21 |
Minnesota ili Chicago | dreamerns | Lokacije u USA | 10 | 10.05.2008 01:36 |
![]() |