![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Moša
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke dobitnicima
![]() Ostalima puno srece sledeci put ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi moji nevidljivi drugari,puno srece Vam zelim i cestitke dobitnicima!
![]() Nadala sam se,plasila i mislila da nece ovo da nas strefi....kad ono ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Isti slučaj, supruga i ja. Da mogu rado bih nekog od ovih koji dugo čekaju ubacio na jedno od naših mesta, oba su jako niskog broja dosta ispod 4000. Ovako odustajemo od druge izvučene i šaljemo samo moje podatke, pa bar da usrećimo nekog sa visokim brojem ...
Last edited by jedan.od.nas; 01.05.2011 at 20:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Jel se tko ravna
![]() ![]() Stvarno... ![]() Bogte što me sve čeka iduće godine.... ajajaja ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke svima koji su prosli,posle seset godina pokusavanja na lutriji za zelenu kartu opet nismo prosli...ODUSTAJEMO !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I kod nas has not been selected.
Idemo dalje! ![]() Iskrene cestitke svima koji su izvuceni! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
izgleda da je "Americki bubanj" ove godine naklonjen balkanu! Good for them!
Cestitke svim dobitnicima! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jutros sam pogledao i video da sam izvucen iz sedmog puta odmah sam se logovao iako sam registrovan od pocetka rada ovog predivnog foruma. Moj drug je otisao prosle godine tako da manje vise sam upoznat sa procedurom a i ovde je on nasao pregrst korisnih informacija, zelim srece svima da budu izvuceni i da prodju intervju!!!
![]() p.s. nikad nemojte gubiti nadu, ja sam je odavno izgubio ali evo jutros se desilo ono sto sam mislio da se nikada nece desiti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
neverovatno ali istinito ![]() a sad sta dalje, da li svako za sebe da salje ,kad da se vencamo... |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |