![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tako je. Muzu je prosle godine pisalo session time out prva tri dana i zaista je bio izvucen, ali uopste ne mora da znaci da je isti slucaj i ove godine. Zbog clanova koji su ugledali ovu poruku nadam se da jeste, ali nemojte se radovati pre vremena. Konkretno, nas dvoje smo se radovali tek kad smo podigli vizirane pasose. Do tada smo se ponasali kao da nije sigurno da idemo, jer ipak postoji sansa kod svakog koraka da se nesto izjalovi. Treba ostati hladne glave do kraja, iako nije lako.
|
|||
|
|||
![]()
Treba da ti izađe slika sa slovima. Protumačiš šta piše, ukucaš i enter
|
|
|||
|
|||
![]()
Pod 4 je ako se ne varam polje u koje prepišeš ona slova koja ti pišu odmah ispod? Ako na to misliš.
Meni se samo jednom ucitalo, ispunila sam sve i pljuf, server too busy. |
|
|||
|
|||
![]()
Kada pišemo prezime, treba li da pišemo Š, Ć, Č itd?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa treba da upišeš brojeve i slova sa sličice koja ti se prikazuje. Ako ne vidiš sliku klikni desni klik na nju pa open in new tab.
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Vam za brzi odgovor.
Nema slike a samo pise ''CHAPTHER''. To me i buni, zašto nemam sliku iz koje mogu vidjeti neki pasword ili već nešto ![]() Šta bih trebala uraditi ![]() Edit: u new tab server nije dostupan ![]()
|
|||
|
|||
![]()
2 prijave, obje not be selected
![]() Vise srece drugi put ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I meni izađe:
Warning: Session timed out. Ako sam iz prve uspeo, sutra idem i prvi put da uplatim loto. ![]() Šalu na stranu, čekaćemo hladnih glava. |
|
||||
|
||||
![]()
Ako ne vidiš sliku klikni desni klik na nju pa onda idi na open in new tab.
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |