ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Intervju (interview) - Ambasada

Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua

Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi
O drugoj koverti Lekarski pregled Ambasade Intervju Korisne informacije

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 08.05.2014, 14:00
blue87 blue87 je offline
Član

Datum prijave: 17.11.2013
YU lokacija: BIH
Nepromenjeno

ja sam DV 2014-broj 38xxx kad sam sad provjeravao status unutar onog prvog pisma dobio sam i onu novu poruku...... Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov. Please note that all DV-2015 applicants will be required to use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application, which will be available beginning on May 19. Paper forms will not be accepted...........sad me interesuje da li se ovo odnosi i na nas iz DV 2014 da moramo ponovo popunjavati ovaj ds260 ili se odnosi samo na izvučene za DV2015...
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 14:32
blue87 blue87 je offline
Član

Nepromenjeno

JOS DODATNO PITANJE ... DA LI IMA NEKO KO JE DV2014 I DA JE VISOK BROJ A DA JE U OKVIRU ONOG PRVOG PISMA DOBIO I TAJ DODATNI DIO... Please note that all DV-2015 applicants will be required to use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application, which will be available beginning on May 19. Paper forms will not be accepted... JER TO MI NIKAKO NIJE JASNO STA ZNAČI....
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 14:58
sombrero sombrero je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2013
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik steva27 Prikaz poruke
Ma eto koliko sam odlepio. 36xxx mi je broj.. Aj sad odgovori ako moze. Sorry
Pa sta da ti odgovorim, ides na intervju u avgustu 1/1 sta da se kaze
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 15:05
daroni daroni je offline
Član

Datum prijave: 09.04.2014
Nepromenjeno

Jedno pitanje za sve koji su vec bili na interv. da li se nose diplome osnovne, srednje i faxa i da li sva dokumenta moraju biti prevedena na engleski?
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 15:59
ZliZec ZliZec je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2013
US lokacija: NYC
Nepromenjeno

Vize su odobrene, sutra idemo po pasose! Nemam vremena sada, ali pisem detaljnije cim stignem.
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 16:08
blue87 blue87 je offline
Član

Nepromenjeno

pa danyda znas li ti o čemu se radi meni nikako nije jasno ako smo izvučeni i još DV 2014 što smo dobili ovaj dodatni dio napisan..a jos pored pise DV 2015... da li to mi moramo popuniti...pozzz...pozz.pooozzz...

Ako ima još neko sa visokim brojem nek se javi...
sretno svima...

DV2014-38XXX

Last edited by blue87; 08.05.2014 at 16:16.
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 16:30
sonny_crockett sonny_crockett je offline
Drug član

Datum prijave: 17.04.2014
Nepromenjeno

Ljudi treba mi pomoc oko DS230. Kod pitanja "List below all places you have lived for at least six months since reaching the age of 16, including places in your country of nationality. Begin with your present residence." sam napisao grad u kom sam odrastao i Novi Sad u kom studiram, za Novi Sad sam napisao od 10-2011 do danas (present), a kod ovog drugog sam napisao od datuma kada sam rodjen do 10-2011. Da li sam mozda trebao i tu present da napisem, jer ne mogu ziveti na dva mesta istovremeno, a za Novi Sad nemam nikakav papir da sam zvanicno ziveo, mozda jedino potvrdu od gazde stana, ali mislim da je to cimanje. Moj broj se nasao u Julskom bulletinu, pa sam uzeo cisto da proverim podatke jos jednom, ukoliko budem morao da ponovo saljem u KCC zbog eventualnih greski.
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 16:35
Danyda Danyda je offline
Član

Datum prijave: 12.05.2013
Nepromenjeno

Pojma nemam o cemu se radi...procitala sam tvoj post, proverila kod sebe i potpuno je identicno tvome. Stvarno ne kapiram...ja sam visok broj 52 k i za mene je intervju jos misaona imenica...Ovo je potpuna konfuzija...
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 17:04
sombrero sombrero je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2013
Nepromenjeno

sonny_crockett vec je bilo slicno pitanje na ovu temu .Mislim da si mogao staviti i samo svoje rodno mesto posto nisi radio odjavu pa prijavu u PU NS(bar sam ja tako uradio posto sam imao dilemu za sluzenje vojnog roka u drugom mestu).Mada sam siguran da je to nebitno jer nisi krivicno gonjen niti osudjivan a baza je centralizovana za celu Srbiju.Ionako sve mozes obijasniti na intervju-u ukoliko te budu pitali a skoro sam siguran da nece.Ovako sad sa slanjem novih dokumenata mozda uneses neku konfuziju bez potrebe..Ovo je moje licno misljenje

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett Prikaz poruke
Ljudi treba mi pomoc oko DS230. Kod pitanja "List below all places you have lived for at least six months since reaching the age of 16, including places in your country of nationality. Begin with your present residence." sam napisao grad u kom sam odrastao i Novi Sad u kom studiram, za Novi Sad sam napisao od 10-2011 do danas (present), a kod ovog drugog sam napisao od datuma kada sam rodjen do 10-2011. Da li sam mozda trebao i tu present da napisem, jer ne mogu ziveti na dva mesta istovremeno, a za Novi Sad nemam nikakav papir da sam zvanicno ziveo, mozda jedino potvrdu od gazde stana, ali mislim da je to cimanje. Moj broj se nasao u Julskom bulletinu, pa sam uzeo cisto da proverim podatke jos jednom, ukoliko budem morao da ponovo saljem u KCC zbog eventualnih greski.
Reply With Quote
Staro 08.05.2014, 17:09
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik blue87 Prikaz poruke
ja sam DV 2014-broj 38xxx kad sam sad provjeravao status unutar onog prvog pisma dobio sam i onu novu poruku...... Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov. Please note that all DV-2015 applicants will be required to use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application, which will be available beginning on May 19. Paper forms will not be accepted...........sad me interesuje da li se ovo odnosi i na nas iz DV 2014 da moramo ponovo popunjavati ovaj ds260 ili se odnosi samo na izvučene za DV2015...
O Boze pa jel pise tu gore ista o DV-2014? Zasto bi to znacilo da ti treba da popunjavas ponovo, koji deo konkretno je u tom tekstu tebe zbunio?

Citat:
Prvobitno poslao korisnik blue87 Prikaz poruke
JOS DODATNO PITANJE ... DA LI IMA NEKO KO JE DV2014 I DA JE VISOK BROJ A DA JE U OKVIRU ONOG PRVOG PISMA DOBIO I TAJ DODATNI DIO... Please note that all DV-2015 applicants will be required to use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application, which will be available beginning on May 19. Paper forms will not be accepted... JER TO MI NIKAKO NIJE JASNO STA ZNAČI....
To znaci da je forma online i da se ne salje postom, bas kao sto i pise.

Procitajte smireno sve instrukcije i sve ce biti ok, a ne ofrlje i odmah trc' na forum sa zbunitisima
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja