![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ja sam DV 2014-broj 38xxx kad sam sad provjeravao status unutar onog prvog pisma dobio sam i onu novu poruku...... Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov. Please note that all DV-2015 applicants will be required to use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application, which will be available beginning on May 19. Paper forms will not be accepted...........sad me interesuje da li se ovo odnosi i na nas iz DV 2014 da moramo ponovo popunjavati ovaj ds260 ili se odnosi samo na izvučene za DV2015...
|
|
|||
|
|||
![]()
JOS DODATNO PITANJE ... DA LI IMA NEKO KO JE DV2014 I DA JE VISOK BROJ A DA JE U OKVIRU ONOG PRVOG PISMA DOBIO I TAJ DODATNI DIO... Please note that all DV-2015 applicants will be required to use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application, which will be available beginning on May 19. Paper forms will not be accepted... JER TO MI NIKAKO NIJE JASNO STA ZNAČI....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jedno pitanje za sve koji su vec bili na interv. da li se nose diplome osnovne, srednje i faxa i da li sva dokumenta moraju biti prevedena na engleski?
|
|
|||
|
|||
![]()
Vize su odobrene, sutra idemo po pasose! Nemam vremena sada, ali pisem detaljnije cim stignem.
|
|
|||
|
|||
![]()
pa danyda znas li ti o čemu se radi meni nikako nije jasno ako smo izvučeni i još DV 2014 što smo dobili ovaj dodatni dio napisan..a jos pored pise DV 2015... da li to mi moramo popuniti...pozzz...pozz.pooozzz...
Ako ima još neko sa visokim brojem nek se javi... sretno svima... DV2014-38XXX Last edited by blue87; 08.05.2014 at 16:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi treba mi pomoc oko DS230. Kod pitanja "List below all places you have lived for at least six months since reaching the age of 16, including places in your country of nationality. Begin with your present residence." sam napisao grad u kom sam odrastao i Novi Sad u kom studiram, za Novi Sad sam napisao od 10-2011 do danas (present), a kod ovog drugog sam napisao od datuma kada sam rodjen do 10-2011. Da li sam mozda trebao i tu present da napisem, jer ne mogu ziveti na dva mesta istovremeno, a za Novi Sad nemam nikakav papir da sam zvanicno ziveo, mozda jedino potvrdu od gazde stana, ali mislim da je to cimanje. Moj broj se nasao u Julskom bulletinu, pa sam uzeo cisto da proverim podatke jos jednom, ukoliko budem morao da ponovo saljem u KCC zbog eventualnih greski.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pojma nemam o cemu se radi...procitala sam tvoj post, proverila kod sebe i potpuno je identicno tvome. Stvarno ne kapiram...ja sam visok broj 52 k i za mene je intervju jos misaona imenica...Ovo je potpuna konfuzija...
|
|
|||
|
|||
![]()
sonny_crockett vec je bilo slicno pitanje na ovu temu
![]() ![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Procitajte smireno sve instrukcije i sve ce biti ok, a ne ofrlje i odmah trc' na forum sa zbunitisima ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |