![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
BetterFuture bas mi je zao!
|
||||
|
||||
![]()
Has not been selected... ni supruga ni ja
![]() Prvi put se prijavljujemo. Pu! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma neće ni ovde.. Uglavnom izbaci da je server too busy i gotovo.. ništa dalje.. samo samo jednom ukucala podatke da bih nakon toga opet bilo busy... nisam ni videla da li smo prošli ili ne...
|
|||
|
|||
![]()
Uspeli smo da proverimo, dva puta has not been selected, smrc....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ni ja ovoga puta nisam izvucen, citamo se za godinu dana
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Za suprugu pise Session timed out, ali izgleda po vecerasnjim iskustvima da nije ko prosle godine.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Više sreće drugi put ![]() Ove godine je ambasada u cg(a vjerovatno i u ostalim državama) imala sponzorisanu reklamu na fb za prijavljivanje pa se prijavilo i kuso i repato sve im jeb. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
hvala na odgovorima |
|
|||
|
|||
![]()
Warning: Session timed out. NIsta ne znaci. meni je bilo prvo not selected, a kad sam zelela da proverim jos jednom izaslo mi> Session timed out..... tako da....
|
|||
|
|||
![]()
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
![]()
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |