![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
I za zenu posle Session timed out izaslo Has not been selected. Ajmo sa srecom ostalima!!!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Moze li mi neko pomoci ? stalno mi se ovo pojavljuje
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation. Several characters are often confused: 0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' Nemoguce da sam toliko mutav da ne znam ukucati kako treba ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Drugi put se prijavljujemo i ovog puta sa 3 prijave - i sve su NOT SELECTED.
Više sreće u narednom izvlačenju |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima, sada sam se registrovao inače pratim dosta dugo ovaj forum.
Prva prijava - has not been selected. :/ Baš mi je čudno da niko do sada sa foruma nije dobio, sušta suprotnost od onoga što je bilo prošle godine. Podrška članovima koji već dugo pokušavaju da dobiju, a ostalim koji čekaju srećno. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Proverila sam i za sebe... NOT SELECTED
![]() Svima puno srece...ko jos nije proverio |
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. .................................................. .......HAS NOT BEEN SELECTED dvije prijave - treci put .................................................. .................................................. .................................................. .....................
|
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put prijavljen, HAS NOT BEEN SELECTED.
![]() Vise srece sledece godine! |
|
|||
|
|||
![]()
Has not been selected !
Srećno ostalima koji nisu uspeli da otvore još , ali da baš niko nije selected ???? Ili se ne javljaju ???? ![]() Možda ima još nade ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Izgleda da će ove godine dobiti ovi kojima piše da nisu dobro uneli podatke
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|