![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I ovaj put obe prijave - HAS NOT BEEN SELECTED!
Vise srece drugi put! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kako 3 prijave?? Nije mi baš jasno? Samo supružnici, i deca do mislim 21 mogu da budu na prijavi..
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
||||
|
||||
![]()
Ova nesrecna lutrija svake godine ljude dovede u predinfarktno stanje, nikako da isprave sve bagove. hahahhahhah, crni humor....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ne mogu da verujem da još niko nije izvučen.. svi not selected.
|
|||
|
|||
![]()
ja ne mogu vise, bar 20 puta sam unijela tacne podatke i kaze da nisam dobro. provjeravam slovo po slovo i opet dzaba....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Has not been selected
![]() druzicemo se ponovo od septembra...srećno ostalim učesnicima!
|
||||
|
||||
![]()
Ima izvucenih, dva slucaja u Vojvodini za koje ja znam. Ne gubite nadu, stabilizovace se sajt, mozda i nije losa ideja da svi ponovo provere za par dana.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijaviš i prijatelje. Ja proveravam 4 prijave, dve za prijatelje koje su pojedinačne i dve za suprugu i mene.
Prijatelji su HAS NOT BEEN SELECTED Za mene nisam još proverio ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi mozda je neka greska na serveru nemoguce da niko nije selektovan treba probati opet sutra iliprekosutra
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |