Evo nas koji smo ove godine dobili prvu kovertu i brojevi koje smo dobili, cisto da se ima evidencija kada ljudi mogu ocekivati druge koverte i intervjue. Ako sam nekoga izostavio sorry.
Your case number is now current for interview processing. You may contact KCC after 7 to 10 business days for information about a possible interview date. Once the interview date has been scheduled, you will receive a notification letter from KCC
Nadam se najboljemu! Kad bi bar neko ko je dobio ovakav email a posle dobio vizu javio da nam bude lakse. Tesko je cekat jos ti deset radnih dana.
I mene zanima kad ce pocet stizat prve koverte. Iako mi to nije tolko vazno ako mi na email kazu kad mi je intervju :D:)
EDIT: Ma samo pomalo.. dobijas tu drugu kovertu 100 %.. Cini mi se da si ti namjerno pomalo pesimisticna
HAHAHAHHHAHA! Znas kako je, procitao si me
Ma ne, svim silama zelim konfirmaciju zato se hvatam za svaku slamku, svaki pozitivni komentar, hehe. inace daleko sam od pesimizma, ajd da bar pocnu stizat datumi pa da se svi radujemo dobrim vestima!!
Eh ovo je bas super sto ste napravili listu ko kad treba da ide na intervju, tako da se prati mnogo lakse i lepse…mi tu ideju nismo imali na blogu ranije…svaka cast, stvarno je super…
Stizeljeto…odgovorila sam ti i na private msg…calm down, sve ide svojim tokom, nemoj uopste da se stresiras, cuvaj zivce za ovamo kad dodjes, veruj mi, ovo sto se sada prolazi sa papirologijom, to je laksi deo…ha ha ha…ma samo opusteno…sve ce biti ok…
da ispravim -dobili smo e mail -stvarno nema neke nervoze -i ja i zena imamo neke probleme na poslu tako da nam je bas stresan period ;nadam se da nece biti nekih komplikacija na intervjuu ;odradicemo lekarski ovih dana da kompletiramo “fasciklu” i dalje opet cekanje