DV-14 Selektovani-izvučeni sretnici od 1.maja

Pozdrav svima.
Prijavili se ja i zena prvi put nju su izvukli, Hrvatska, 53xxx.
Kad smo vidli da smo izvuceni nasoj sreci nije bilo kraja ali surfanjem naiso na ovaj forum i kolko vidim imamo najveci broj pa smo poprilicno zabrinuti.
Cestitke svim izvucenim…

Nikad se nije desilo do sad da nekome nije zakazan intervju.Sve u svemu mnogo ljudi odustane.Ove godine neće biti dodatnog izvlačenja i zbog toga su se pojavili case brojevi sa 50.xxx. Cenim da ćete doći na red za godinu dana(maj-jun 2014).
Čestitke od srca

Puno ti hvala na ovom (za mene) umirujucem odgovoru…
Bravo Bravo forumasi…

kod mene je bilo not selected ali bolja polovica je izvučena i ona ima broj 15*** :1072::1081::bravo:

Pozdrav svima! Evo da se i ja pridruzim temi. Izvucen sam na lutriji i imam broj oko 6000, Srbija. Jel zna neko kad bih mogao doci na red posto vidim da su ljudi uglavnom dobili velike brojeve? Posto imam verenicu koji je moj status u formularima(single ili sta)? Da li imam pravo da povedem i nju? Ako je uslov da se uzmemo da li da sacekam pa da posle posaljem formulare (ds122 i ds 230)? Nadam se da neko ima proverene informacije i da ce mi pomoci.Hvala najlepse.

Prvi put konkurisali, i odmah nas izvukli.:suure:(Sarajevo, BIH). Broj 50xxx!! Ne sumnjam uopce da nam nece dodijeliti green card! Cestitke i ostalim izvucenim!:bravo:

Bok!

Tvoj/Vaš intervju trebao bi biti već ovu jesen. Kad je planirani datum svadbe? Sve dok ne potpisete papire si single i ona nema pravo ici s tobom, bilo bi idealno kad bi se vjencali prije nego sto posaljes formulare i da onda odmah saljes za oboje.

Cestitam svim srecnicima…
Kad se samo setim prosle godine… Sreca, Sreca, Radost! A proverio sam tek 23. maja!
Svi srecni dobitnici slusajte sledece: Sve lepo pise na ovom forumu / sajtu!

Lagano citajte sajt (svaki dan), i nema greske… mi iskusniji smo tu da Vas usmerimo!

Zivi bili!

p.s. KomsiJo, pogledaj da li si selektovan :book:

Prijatelju,

Ja nisam imao ni verenicu kad sam selektovan… a sa zenom sam bio na lekarskom i intervjuu! Zato, nema brige… Svadba se organizuje za nedelju dana… ako ti je do iste!
Potpuno te razumem, i meni je bila frka (kako, sta, gde)… javi se privatnom porukom da ne gnjavim ostale!

Korisnik jos uvek nema privilegije za privatne poruke - proces se objasnjava na forumu (a u njegovom slucaju objasnjeno je u nekoliko tema) a ne privatnim porukama. Pozdrav.

Prošli put nisam pisao detalje… žena i ja igrali, ona nije prošla, a mene su su izvukli. Prvi put smo igrali, hvala Bogu odmah su nas izvukli. Svim srećnim dobitnicima čestitam!!! Inače smo iz Srbije (sada možete da uvedete u evidenciju).

Kako mislis.
Na pogresnoj se strani upiso 2014eu00000xxx

Jedno pitanje tj.dva za bilo kog ko zna 1.Da li upisivati naziv visoke skole na engelskom jeziku? i 2.Ako sam sluzio vojsku kako i da li popunjavati pitanje br.34 formulara DS-230 strana druga? Hvala unapred na odgovoru!!!

A sta si popunio u prvim formularima za marital status(Ds-230 part-I)da si single pa posle obavestio nekog ili kako?

Takodje sam izvucen! Treca sreca :smiley:
Sombor - Srbija, sam, broj nesto manji od 7000.

Odlicno znaci pocelo uveliko!!!

Samo da naglasim, posaljte formulare u Kentaki za ostalo ne brinite pratite hronologiju preko viza buletinga i ne obazirite se na informacije dokonih sa foruma.

Svi cete dobiti vize jedino problem imaju sa zavrsenom trogodisnjom skolom, prolaze cak ljudi sa HIV jer ni to nije eliminatorno. Za detalje slobodno zovite ambasade a ne ljude sa foruma.

Sretno svima i da sto prije prodje i viza u pasos dodje. :grin:

Cetvoroclana porodica .
Slali vise puta, mozda 4,5.
Broj 38xxx

Poslali supruga i ja, prvi put.
Ona je izvučena tako da dogodine, ako sve prodje kako treba, putujemo…
Broj je oko 25k.
Moje ime je Rade, ako je bitno zbog spiska.

U prvim obrascima popunis da si single!
Kasnije, kad se vencate, napises propratno pismo u kojem ih obavestavas da je doslo do izmene statusa tj. da si se ozenio… pa prilozis vencani list (original) i prevod vencanog lista, dopunis apliakaciju obrascima za suprugu… i meni su trazili da izmenim svoje 122 i 230 obrasce (u smislu da> posto postoji izmena statusa, tako i popunim obrazac…)!

Da vidis… ja sam 3 puta slao dopune: prvo sam propustio da posaljem obrazac 230… pa ga posaljem naknadno… pa kad sam poslao za suprugu trebalo je i da posaljem svoje izmenjene obrasce… sto sam i uradio -sve zajedno iz 3 puta! Samo DHL me kostao 100 evrica!

Samo lagano! Popuni svoje obrasce (zapamti, saljes 2 obrasca… nemoj da propustis da ubacis u kovertu kao sto sam ja uradio)… kasnije kad se vencate, posalji jedno lepo propratno pismo u kojem ces da obavestis ljude da je doslo do izmena pa kompletiraj tvoje nove obrasce (tamo gde je izmena) i komplet za surugu sa dokazima da si promenio status (vecani list = original i zvanican overeni prevod)!

Eto, to je bilo moje iskustvo!

Au muka… :==D:
Ja sam mislio isto tako da uradim, ali sad razmišljam da se uzmemo ovog meseca (onako formalno, opštinski) i tek kad to obavim da pošaljem formulare, sve zajedno da izbegnem to slanje više puta. Svakako bi se to desilo pre ili kasnije… A pred polazak, ako sve dobro prođe, da napravim svadbu (crkva, gosti, ludilo). :naughty:
Šta misliš o mojim putešestvijama?
I da li sam ja vremenski ograničen do kada mogu poslati formulare za Kentaky?