Da, saljes te dve strane sa bar kodom, mislim da nije nikakav problem sto je odstampano na dve strane, bitno je samo da se vidi barkod, zatim DSP-122 i DS-230 part I i part II. Slike sam zakacio na prvu stranu DSP-230 tamo gde i stoji prostor za sliku, mada sam procitao na forumu da su mnogi slali slike u folijama onako kako dobiju od fotografa, pa oni tamo prikace. Sve sam to spakovao u belu kovertu A4 formata, odstampao adresu na njoj i tako poslao postom. Puno srece!
Hvala jos jednom
E da imam jos jedno pitanje, ja sam se u medjuvremenu preselila, tako da sam na formularima popunjavala novu adresu, cak u jednom polju u zagradi pise na napisemo ako smo promenili, nadam se da nije problem sto mi je na onom pismu stara adresa?
Puno srece svima, pa se mozda sretnemo preko bare
E da, i ja imam isti slučaj. Prilikom aplikacija stoji adresa na kojom živim sad, ali se za mesec dana selim (a ne znam tačno na koju adresu), tako da planiram da upišem adresu na kojom sam živela pre udaje, pošto je ona nepromenjiva.
Pretpostavljam da to ne bi moglo da bude problem, ali ne znam da li je potrebno da se na neki način objavi, označi da je promenjena adresa?
Ja sam ukucao na tastaturi latinicnim pismom ime i prezime na mestu gde pise signature of applicant. Mozda je do verzije Adobe readera ili ne znam koji softver koristite. Ja imam instaliran Adobe Acrobat Professional. Ako nece, probajte da instalirate poslednju verziju adobe readera, mozete je donwloadovati sa ove adrese:
samo iskljucite opciju Yes, install McAfee Security Scan Plus - optional da vam ne bi instalirao besplatni antivirusni softver. Sto se adrese tice, mislim da u obrascima treba da stavite adresu koju mozete da dokazete, tj koja vam je na pasosu i licnoj karti. Ali mislim da to ne utice na dobijanje vize. Pozzz!
Vise puta sam zvao ambasadu jer mi se razlikuje adresa iz barskog koda i pasosa,pisao sam adresu koja mi nije u pasosu..Rekli su mi da adresa ne igra ulogu tu,tako da…
Svima je tako. Prva stranica je info za tebe, druga na kojoj je kod i tvoji osnovni podaci je za slanje. Nije greska ni ako posaljes obe, ali pokazi da si environment friendly
Kliknite na stampanje u okviru stranice (imate ikonicu stampaca negde u gornjem desnom uglu stranice) i tako vam sve izlazi na jednoj stranici! Znaci ne idete na opciju File-Print nego na stranici imate ikonicu za stampanje koji su oni napravili na stranici! Ali ako posaljete i dve stranice verujem da nije problem!
Pozdrav, evo i mi smo dobitnici. Srbija, Beograd. Broj 15xxx . Devojka je izvucena,a ja nisam. Imamo nedoumicu,naime devojka je poslala papire za Kentaki samo za sebe,jer smo mislili da se kasnije uzmemo pa tako i ja dobijem zelenu kartu. Medjutim culi smo da bi to trebali sto pre da uradimo i da posaljemo zajedno papire ponovo. Da li je to izvodljivo? Da li je neko ima predlog sta je najbolje uraditi kako bi oboje otisli sledece godine zajedno za USA? Pomagajte !!!
Kod mene je obrnuta situacija, ja sam izvucen a devojka nije
Mi cemo za nedelju dana da se vencamo u opstini, bukvalno sa dva svedoka a onda saljemo papire. Ja se na primer plasim da nije kasno da posaljem papire do kraja maja…
Ali mislim da ti je sasvim svejedno, kad se vencate samo opet posaljite papire i nema problema, tako bar kazu oni koji su to vec prosli.
Ne salji oni nista e mailom niti postom, sem kada vas obavestavaju da vam je zakazan intervju. Zavisi kako je poslato ali preporucena posta avionom stize za od prilike 8 dana. Nakon 4 nedelje mozete poslati mail KCC da pitate da li je stigla koverta i da li su dokumenta u redu.