Dv-14?

Ajd Dare i tebe da citamo vise u odeljku interview DV-2014, dosta si se igrao izvlacenja :):grin:

Pozdrav drugari,

srecno svima na izvlacenju za dv-2014.

Imam pitanje:

Ja i supruga smo se veceras prijavili. Medjutim, u svojoj prijavi, pod ā€œMailing Adressā€ odeljkom zaboravio sam da navedem broj zgrade pored imena ulice :Z…

Da li je ovo greska koja se kasnije moze ispraviti, ukoliko, kamo srece, budem izvucen?

cao mozeli mi neko brzo odgovoriti evo pokusavam se prijaviti ,a izbaci mi gresku ,kao moja drzava nije na listi za prograM,ja sam iz BiH ,evo na slikama ispod sta mi pise molim vas odgovorite ,iako sam sve ispunio po uputstvu sa foruma.

!](http://www.dodaj.rs/t/b/Gs/4kGMVmeE/2012-10-02224859cr.jpg)](Dodaj - Slike Ona trazi njega Dijaspora oglasi Ljubav Brak)

!](http://www.dodaj.rs/t/l/LB/3wemyVs6/2012-10-02224413.jpg)](Dodaj - Slike Ona trazi njega Dijaspora oglasi Ljubav Brak)

Pa bre, ako lepo odgovoris da se prijavljujes na osnovu zemlje u kojoj si rodjen, zasto onda odgovaras uopste na pitanje koje pocinje sa ā€œAko ne, ondaā€¦ā€?!

:==D: valjda smo im dosadili, pa će viÅ”e da nas puste :smiley:

@marko82ns
Ne Ŕalju niŔta poŔtom, sve je na struju od pre koju godinu :wink:

sadx znaci u ovo polje 6 gdje pise ovo if no pa drzava da nestavljam svoju drzavu nego da ostavim prazno jel tako

@dare_ns

Hvala za info, lepo je znati da nisam sebi napravio problem. Srecno ti bilo izvlacenje druze :slight_smile:

Jeste, da :grin: I za svaki slucaj isproveravaj sva ta pitanja na Google Translator.
Poz, Z

Imate na forumu komplet upustva kako se popunjava

http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=9

Evo vam link sa foruma. Jako jednostavno :slight_smile: :book:

Srecno svima na izvlacenju :slight_smile: Love You Peoples

kandidati koji se prijave sa porodicom nemaju nikakvu prednost nad drugima, jedino sto mozes je to da se prijavis prvo ti i da navedes da si ozenjen i kad zavrsisi prijavu onda se prijavi supruga na svoje ime i navede da je u braku.
ako imas jos kakvih pitanja javi se.

Podaci o racunima u banciu ti ne trebaju, ako se prijavis solo i izvuku te a ti se udas, vizu imas sao ti ne i supruznik jer u trenutku prijave nisi bila u braku. ( nisam 100% siguran ali mislim da je tako)

Ja sam skoro ovde na forumu pitao nekoga i rekao mi je suprotno,da i partner s kojim ste stupili u brak u periodu izmedju prijavljivanja i izvlacenja,da i ovaj drugi dobija dozvolu.

Pardon,nisam dobro procitao pitanje,pa moj odgovor nema veze s ovim(al moze pomoci nekom drugom:grin:
Nego se bas i ja pitam sta kad dobijes pa se ozenis ?

Pa posle zenidbe, lepo ispunis formulare i za zenu, javis u Kentucky da ti se promenio status sa single u married, i onda posaljes dokumenta. Na intervju poneses par slika da se dokaze da brak nije iz interesa nego iz ljubavi :grin::inlove: i nema frke.
Ako procackate malo forum ima vec pisano stvarno vise puta. Relativno je dug period od prijave do intervjua, i moze mnogo sto sta da se promeni u covekovom zivotu. Tako da su vencanja posle izvlacenja dosta cesta. Mnogi se vencavaju jer zele zajedno da odu, a da nije bilo zelene lutrije mozda bi sacekali jos godinu dve…ako me razumes.

Razumem te u potpunosti,i hvala ti za svaki odgovor,mada ozenicu se pre nego dobijem(ako dobijem),mada nikad se ne zna. :slight_smile:

Dobar dan svima i srecno! Prvi put se prijavljujem ove godine, a imam jednu nedoumicu. Naime, zivim u pariz poslednjih 6 godina i tek sada sam u procesu dobijanja boravisnih papira( cekala sam ispunjenje uslova: 5 god na teritoriji, skolovanje dece…), nadam se pozitivnom odgovoru. Za slucaj da se proces odugovlaci, sto je verovatnoca,pa ostanem u istom statusu do septembra 2014, da li smem prijaviti Srbija kao zemlja rodjenja, a dati parisku adresu za eventualni intervju u njihovoj ambasadi u Francuskoj? Cini mi se da sam procitala da njih bas briga da li sam trazila papire druge zemlje. Ono sto mi je najbitnije: da li da spakujem kofere i pravac Bg, ako me izvuku i ne pominjem Francusku ili bih mogla da to odradim ovde? Malo mi rizicno da se pojavim na fr granici sa srpskim pasosem, a u njemu istekla fr viza i vazeca americka? Za svako slucaj bih da zavrsim i francusku carte de sejour, za ne daj Boze, ali ako bih morala da biram, ipak bi pobedio Green Card:)
Nadam se da pitanje nije previse konfuzno i izvinjavam se na duzini posta. Hvala unapred

e,ja se prijavih danas…neka mi je sa srecom:1081:

Ukoliko ne zavrsis papire do (eventualno) trenutka razgovora u ambasadi moze se uraditi AOS, odnosno da se razgovor obavi u Francuskoj umesto u Srbiji. Sredjujte vi tamo papire, igrajte lutriju pa ako vas izvuku nece biti velikih problema :==D:

ja sad pokusavam da se prijavim i pise mi ova greska
If you are not eligible based on your birth country, please answer ā€œNoā€ to the question above. Otherwise, do not select a country of eligibility.

sta da radism, stavila Srbija, jer sam u Srbiji rodjena i ovde zivim?

Uspela sam.:naughty: Greskom sam stavila sa sam iz nepodobne zemlja :sleeping: