DV-2010_Prva _Koverta

OK, vidim da je predhodna tema zakljucana i to je dobro. Izgleda da su se stvari otele kotroli i da je to naprosto bilo neizbezno.

Evo zato nove teme gde ce se nadam se javljati dobitnici prve koverte za DV-2010. Molio bih sve clanove forume, nove, a posebno stare da se uzdrze od upotrebe teskih reci, da budu maximalno tolerantni. Ipak je u nasem interesu da “zdravom” diskusijom doprinesemo ugledu foruma.

Jos ne mogu da verujem, ali definitivno gledam u veliku belu kovertu ispred sebe dok ovo pisem. Doneo je postar pre sat vremena. Jos je nisam otvorio. Cekam moju dragu pa zajedno da obavimo svecani cin. Docekao sam posle petog uzastopnog prijavljivanja da me konacno primete.:bravo:
Puno srece svima koji cekaju kovertu. Ova moja je stigla from Sweden.
Pozdrav :grin:

Bravo pekka, cestitam:bravo:

Dobro nam je poznat taj osjecaj “buljenja” u kovertu, hehe i bas mi je drago da si osjetio to nesvakidasnje uzbudenje:beer:
Sad samo polako odradjuj sto treba i budi strpljen jer ce ipak sve da bude na kraju OK kao i kod svih nas do sada:grin:

Sretno!!!:1081:

Pekka, nije mi bas jasno to from Sweden?
Zar ne dolaze i dalje iz Kentucky-ja?

Skoro da ni ja ne mogu da verujem da ovo cujem… najzad je pocelo i kod nas. :grin: To znaci da treba da jurim s posla pravo kuci, a ako ne zateknem nista,:wacko: da se raspitujem po komsiluku: da nije neko video neku veliku belu…

U svakom slucaju, pekka - sestitke i od mene. Ti mozes komotno vec lagano da odvajas stvari koje ces nositi sa sobom.:;D:

Bravo pekka:bravo:
Odoh da se ulogorujem pored postanskog sanduceta:grin:

pekka svaka ti dala i na vrijeme dobila..
svaka cast..

Ne znam kako mozes da cekas.. a da ne vidis broj koji si dobio.. to ce ti mnogo toga reci..

uuu znaci pocelo je:grin::bravo:
cestitke pekka, da sve prodje u najboljem redu ako Bog da:==D:
nego fakat kako Sweden:blink:

Cestitam Pekka!!!
Sa srecom!
I ja cekam. Pa videcemo…
Javi koji si broj kad otvoris kovertu.

E pa i od mene cestitke… napokon je pocelo i kod nas… sad cu bar da znam zasto gledam u sanduce 10 puta dnevno…
sto je najgore… imam ludog postara koji je u stanju da mi ubaci postu nedeljom izmedju 20 i 22 h… da ne cekam BELU kovertu to nikad ne bi znao… :grin:

e sad ide sedenje pored sanduceta i :drool:

Čestitke!!!

Joj sada sam i ja bio do sandučeta :smiley: kada ono neko mi ubacio novone 24 sata :smiley:

Kako Sweden?

cestitam :bravo:

joj :slight_smile: sad me uhvatila frka
danas sam u sanducetu zatekla samo racun za telefon :frowning:

sad svaki dan oko 11 (kad obicno dolazi postar koji nekako uvek meni zvoni na interfon da mu otvorim) sedim ispred ulaza i cekam :slight_smile:

srecno svima koji cekaju

BRAVO!!! :woohoo:
ČESTITAM!! :;D:

Glavno da je počelo… :suure:
Sretno svima nama koji čekamo i nadamo se… :grin:

i prosle godine je bila nalepnica Malmö, Sweden

Prvo da cestitam, Pekka. This time next year…:grin:

Sto se tice Svedske, nakon sto sam dobio kovertu negdje sam procitao da se ove nase u stvari salju iz Malmea. Kad sam onda malo bolje pogledao svoju kovertu vidio sam da stvarno ima neki zig sa svedskim grbom i jos nekim oznakama.

Jos jednom, srecno, a i vi ostali redovno provjeravajte sanducice!

jeeeej :bravo: zelim ti puno srece pekka

hvala ti puno sto si nas obavestio da je pocelo…

(puno srece i svima koji cekaju)

I nama je stigla iz Svedske…izgleda da odatle salju za nas region

Dakle da elaboriramo pitanje kako from Sweden? Na velikoj beloj koverti je u levom gornjem uglu adresa na koju treba poslati popunjene formulare u Kentaki i ona je ispisana relativno krupnim i masnim slovima. U desnom gornjem uglu se nalaze dva mala bledunjava ziga koji pripadaju Sweden Post Office-u i gradu Malmeu. Koverta je stigla na moje ime,iako je i moja draga aplicirala, tako da sam ja pobedio i ja sam znaci direktor ove opracije.:grin:
Sto se tice broja - 2010EU000020XX. Molim iskusne clanove zajednice da me eventualno upute sta bi konkretno mogao da ocekujem u buducnosti, a vezano za ovu pomenutu cifru.:blink:
Hvala svima na cestitkama i jedva cekam da krenu vesti od drugih pa da se veselimo. Nadam se da cete svi dobiti koverte. Pozdrav!:bravo:

Srecno :1072:

Svaka cast! Srecno!