Apsolutno se slazem! To mi je jos najgora varijanta za otic..nit imas skole, love, radnog iskustva…
Spectra, sretno!
Apsolutno se slazem! To mi je jos najgora varijanta za otic..nit imas skole, love, radnog iskustva…
Spectra, sretno!
Od sada za ISTRIJANKU važi ‘pics or didn’t happen’, bar što se mene tiče
Ljudi moji pa zasto mislite da sam vas lagala evo jos jednom cu vam napisati sta su mi napisali u odgovoru: Thank you for your inquiry,
According to the information you provided our sistem indicates that you were not selected for further processing in th DV Lottery 2011.
Eto to je njihov odgovor ali dao Bog da bude kao sto vi kazete da dobijem kovert pa nitko sretniji od mene…Velika pusa svima :bigkiss:
ma neko tebe laze, evo opet da ti prosledim odgovor koji su meni i mom dragom dali : Thank you for your inquiry.
Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2011 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2010. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry.
Notification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program.
Please check the website at http://www.dvlottery.state.gov to check your confirmation number after June 30, 2010.
KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center/jlo:wtf: , ima nade jos uvek .
Meni je smijesno uopce slati takva pitanja.. ako je lijepo napisano u pravilima da se moze provjeriti od 01.07. online, onda je fer toga se i pridrzavati. Zamislite da 13 milijuna ljudi krene na KCC slati svoje upite, pa di bi stigli…
A druga stvar, i da me boli briga za pravila (a nije tako), opet bi me bilo frka slati upit da ne zavrsim na nekakvoj crnoj listi (nikad ne znas) za daljnje lutrije.
a evo sta kazu u ambasadi : http://belgrade.usembassy.gov/consular/iv/dv_ser.html
Apsolutno se slažem sa tobom
Ma kakva crna lista, pa svačije je pravo da se raspita kako hoće, čim su naveli kontakte onda ne mogu da se ljute što ih neko zove ili piše. Druga je stvar što ne vidim razlog za pisanje njima kada već može od 1. jula da se proveri ali ajde..
:icon_coo::icon_coo:znam daje glupo pitati,ali prvi put sam ovde,a 1000 ti zelim u USa,pa me interesuje(nemojte se smejati),da li se na lutriju prijavljuje SAMO od oktobra do novembra? Vredi li se prijaviti sad?Da nesto ne uprskam…
:pekarka:Odgovor mi je bitan,ali bogami i hitan…imam i zenu i malo dete,pa vidite da se ovde vise ne moze…dosta je prezivljavanja…hajmo da zivimo…
Ima tacno rok van kojeg se ne moze prijavljivati. PS Nema glupih pitanja :suure:
:smrc:znaci da potvrdimo…SAMO je prijava od oktobra do novembra?Sada mi ne vredi prijaviti se,zar ne?Mozda bi time i umanjio svoje i sanse porodice za odlazak
sad ne vredi i da hoces, nema nacina, osim ako moze preko neke agencije …
Nemoj da se prijavljuješ preko agencije, jer samo uzimaju novac i dosta ljudi sa njima ima problema. Sačekaj oktobar, ionako će te izvlačiti(ako te izvuku), kada i ostale.
Pa cak i da se ide preko agencije i one mogu izvrsiti prijavljivanje samo u predvidjenom vremenskom periodu. Ali zasto placati agenciju za nesto sto mozes sam da uradis. Nicim ti prijavljivanje preko agencije nece povecati sanse. Ja sam se sama prijavila i dobila nedavno prvu kovertu.
evo ljudi da vam se pridruzim. i ja sam se prijavila. iz Hrvatske sam iako mislim da nisam izvucena jer posta je prazna vec vise od mjesec dana. :smrc: kontam da nade nema vise. :no: sretno svima!
Bez ocajavanja sta je tu je ipak je ovo lutrija, uostalom proverices na sajtu 01.07.![]()
jos 3 dana ![]()
Evo i ja da se prijavim. 29.05.2010. stigla prva koverta iz KCC
02.06.2010. vracena u KCC, a 04.06.2010. stigla u KCC.
SAd se ceka druga, a CN je 5xxx
Cestitam Bode! :1081:
Cestitke Bode!!!
Kakvi su ti dalji planovi? Gde si namerio u USA?