DV 2012 - Da se prebrojimo

Prebrojavanje za DV-2012 (čudi me da niko nije pokrenuo temu s’ obzirom da je malo forumaša prošle godine dobilo na lutriji)

Prijave za suprugu i mene (sa detetom), po drugi put.

Dakle 2+1 - dve prijave (dva nosioca) za tri osobe.

Evo i mene,po treci put.Valjda cu ove godine biti bolje srece…:ohman:

a evo i mene po prvi put. nadam se da cu biti srecne ruke…

Aj’ da se i ja zapljunem… Po prvi put. Daj Bog da svi dobijemo priliku!!:bravo:
Pozdrav svima!

Pozdrav svima :pozz: Evo i nas dvoje smo se prijavili po treci put. Znaci- dve prijave kod nas! Nadamo se da cemo ove godine imati srece, daj Boze! Pa, dragi forumasi, neka nam je sa srecom svima :bravo::1081:

Supruga, dete i ja…oboje smo se prijavili po prvi put :;D:

Svekar, svekrva, brat od tetke, sestra od tetke, kum, i jos par drugara :slight_smile:

Niko koga ja poznajem :frowning: Kanda je u Srbiji postalo toliko lepo da se smanjio broj ljudi koji hoce da ide.

One point from Bosnia!
Un point de Bosnie!

Srećno svima!

:beer:

Evo i mene! :slight_smile: Prvi put se prijavljujem! :slight_smile: Nek je sa srecom, pa da svi pozelenimo :slight_smile:

Evo i mene, prvo pa musko nek se zove ne Dusko nego Green Card, xexe :slight_smile:

Dvije prijave za suprugu i mene. Prvi put. Srecno nam bilo!:grin::book:

Pozdrav svima! :1081:
Evo i nas! Supruga i ja+dvoje djece, prvi put (i zadnji, nadamo se):grin::grin:
Cijeloj generaciji DV2012. na ovom forumu želimo puno sreće i da nas sve izvuku!!! Pozzzz! :grin:

Prijavih se i ja, drugi put po redu.

Sa mog kompjutera prijavljeno ukupno cetvoro, drug i drugarica koji su u BGD, komsija koji je vec ovde u USA i ja. Nadam se da ce bar jedno od nas cetvoro biti srecne ruke :grin:

Pozz svima :wink:
Evo i ja se po prvi put prijavljujem! I to rodjak iz amerike mi je predlozio da se prijavim! Puno srece svima i da budemo izvuceni :wink: :papa:

Moja prijava - 11-ti put, devojka 3-ci… Hoce li konacno?! Dete nam je na putu, taman sve kako treba…:==D:

Prijavljujem se prvi put. Prijavila sam i sestru. Prijavila se i moja drugarica. Svim forumasima koji su se prijavili zelim srecu.:==D:

I ja prijavljen prvi put! Nadam se da je PRVO PA MUSKO… hehehe.. Sretno svima!
I zanima me jel se trenutacno igdje mogu naci podaci koliko je ljudi za sada prijavljeno na lutriji?

Ja sam juce i danas prijavio njih cetvoro. Neka Vam je svima sa srecom i da nam se pridruzite u ostvarenju sna
:slight_smile:

Svu srecu ti zelim. Tacan podatak za sada ne mozes naci. Kad izvukusrecnih 100.000 za prvu kovertu izbace odatak o ukupnom brju prijava iz celog sveta.
Ovde imas podatke za DV 2011. http://www.dvlotteryhelp.com/DVLottery/DV2011/DV2011.php
In the DV 2011 Green card lottery program nearly 12.6 million people sent eligible entries and around 100,600 people were selected as winners and were notified.
Srecno svima!!! :bravo: