Realno, i da me nisu izvukli ja bih i dalje pokusavao i rekao svakome koga poznajem za ovu opciju. Ja sam savrseno svestan znacenja reci lutrija i bio sam prilicno iznenadjen kada smo izvuceni. No, ne bih ja vise o ovome…
Eh, da je samo 10k$ :;D: Sa tim novcima bi se i samac pomucio na startu, a tek porodica…
Pa dobro ne treba sada pretjerivati, nije 10.000 mala para, pogotovo ako je rijec za samca, i moze dosta pomoci za nekoliko mjeseci dok se ne skonta posao i ostale stvari. Za porodicu ne znam koliko treba.
Covjek ne bude jedan dan na forumu i onda dodje da vidi sta ima novo, kad ono frka! Ne vidim ljudi, razloga za neke tenzije. Samo bih porucio avanturistima da je ovo ozbiljna stvar i da dobro razmisle sta im je ciniti od oktobra. Za ostale, one koji ce se prvi put prijaviti, pa i nama sa visegodisnjim statusom, zelim mnogo srece na proljece!
Je l’ tih 10000$ o kojima se prica, svaki dobitnik GC mora da ima minimum na racunu da bi otisao ili je to proizvoljna cifra? Jer neko npr. ima rodjake i prijatelje tamo i dovoljno je 1-2000 za pocetak.
Naravno da nije uslov. Poneses koliko imas i uz Boziju pomoc. Mi imamo rodjake, dakle smestaj, a i poslici nas cekaju, tako da, ako Bog da, ne vidim problem. Naravno, sve ovo je teze ako neko nema nikoga…
Cao drustvo! Na sajtu USA ambasade u Beogradu na engleskom postoji obavestenje za DV-2016: http://serbia.usembassy.gov/dv.html. Na nasem jeziku nema obavestenja.
Pozdrav!
Ma neka pisu i na japanskom, vazno je da ce biti lutrije ![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce DV zauvek postojati za sve dobre ljude koji misle ozbiljno i da svi takvi imaju uspeh iz prvog pokusaja. Kakav uzas da moras da se lupis po celu i kazes: “Jao jos godinu dana!”. :no::smrc::nene:
Pozdrav.
Ljudi budite malo pozitivni, svako ce doci na red treba samo biti uporan i verovati. Dabogda svi mi u Americi bili:1081:
DV-2014 - Has not been selected
DV-2015 - Has not been selected
Treba mi mala, ali bitna pomoc. Ovo ce mi biti treci put da se prijavljujem, stim sto prosle godine nisam.
Cetvoroclana smo porodica, supruga, ja, dete 5 godina (koje sam vec prijavljivao) i prinova od tri meseca.
Da li moram imati pasos pri popunjavanju prijave i za bebu, ili tek ako budemo izvuceni?
I kako bese sa slikom? Bez obzira sto je beba, trebam je slikati?
Zaboravio sam proceduru???
Ne treba ti pasos, samo puno ime i datum rodjenja kad unosis prijavu. I treba ti fotografija za sve clanove pa i one tek rodjene.:;D:
Jedno bas jednostavno pitanje, a mozda i po malo glupo: Na kojoj veb stranici je zvanicna prijava za ovu godinu?
ovo je zvanicna stranica:
https://www.dvlottery.state.gov/
![]()
Ako se ne varam,stranica za prijavu bi trebala biti ova : https://www.dvlottery.state.gov/.
Ok ta je stranica, ali ja danas kada sam ulazio i sada kada pratim link izadje mi provera statusa prijavljenih za dv2014 i dv2015. Da li je taj sajt nesto pobrljavio ili kako ide?
Obrisi kolacice u pretrazivacu i istoriju pa ce ti sve lepo prikazati…
Hitno mi je potrebna pomoc nakoji sajta da posaljem prijavu ya DV-2016..
Pregledao sam forum, kad odem na sajt www.dvlottery.state.gov iybaci mi samo da proverim DV-2014 I DV-2015.
Pogledaj post iznad tvoga. Covek je vec objasnio sta treba uraditi.
Ljudi dzaba polemisete i raspravljate, sve se svodi na pricu sta bi bilo kad bi bilo, i ako bi i kada bi… budimo realni, ja se vec nekih 12-13 godina prijavljujem svaki put izgorim od zelje da dobijem 2011 sam iskusio na 3 dana kako to izgleda biti izvucen, a potom izgubiti, i dalje igram i dalje gorim od zelje da dobijem a koja je verovatnoca dobiti dva puta, samo da kazem da sam 5-oro ljudi prijavio i da su izvuceni da sam im sredio papire i da srecno zive u USA, nesebicno sam im pomogao a opet bih vise voleo da sam ja izvucen umesto bilo koga od njih… nemam sta da vam kazem, mrzeli one koji su dobili ili vam bilo drago na kraju je sve jedno ili jeste izvuceni ili niste prihvatite ishod izvlacenja sportski i zivite dalje svoj zivot!