Dv-2017

I ja isto cekam ovo ce mi biti prva prijava ;)… Nadamo se samo da bude ove god posto su govorili da nece vise bit

Pozdrav svima
I meni ce ove godine biti prvi put,ranijih godina sam nesto sve odlagala,pa jedno dete pa drugo,nece valjda sad da je ukinu kad sam najzad resila da se prijavim?!

Evo i mene,ja cu se prijaviti ako bude 3 put,pa nek mi bude treca sreca haahhaa :beer:

Pozdrav svima.Meni je takodje prvi put da apliciram za lutriju.Nadam se samo dobrom!:slight_smile: krajnja tacka LA

Pozdrav svima, i ja cu ove godine aplicirati na lutriju prvi put, ako me ne izvuku nadam se da cu sledece godine otici preko studentske vize na Master studije, ali mi je ovo bolja opcija, jer GC je GC :obrva: :naughty:

Prijaviti se naravno i jedva čekamo! Da samo znaju kako nam se stisnulo živjet više ovdje. To će nam biti četvrta prijava. Lokacija u USA? Jedva čekamo da nam to bude problem, posto više imamo rodbine i prijatelja u USA koji nas jedva čekaju, nego u BiH.

I ja sam se odlučila ove godine prijaviti pa šta bude :slight_smile:

Evo i ja da se prijavim, prvi pokušaj ove godine (nadam se da će biti), išla bih sama, prvih par meseci bila bih stacionirana kod prijatelja u Californiji.

I meni ce biti prva prijava ako bude srece da je ne ukinu.
Mene zanima jedna stvar.. ovo popunjavanje prijave preko foruma ovde da li se to prosledjuje nekako njima ili je to samo onako forma za probu neku i proveru? :smiley: znam da se preko njihovog sajta tamo prijavljuje redovno ali mi nije jasna ova prijava ovde

Puno vam srece zelim! Godinama ja mastam pa se razocaram, eto sto sam pod stresom hehe… i isto sam prolazila tu fazu sta ako izvuku, a sta ako i ove godine nista…no…ostaje da ponovimo opet i opet…

pozdrav drugari…supruga i ja planiramo da se prijavimo ove godine ! zna li neko kakve su sanse za zaposlenje za kuvara u USA ,po dobijanju green carda…unapred hvala…pozz

da li neko ima informaciju da li ce upste biti lutrije?
Nigde ne mogu da nadjem…
Hvala unapred
ps. drugi put prijava :wink: - druga sreca:grin:

Takodje planiram prvi put da apliciram. Uvek se treba nadati najboljem, pa… :wink:

Naišao sam na ovaj post na sajtu američke ambasade u Kataru:

DV 2017 Program

DV 2017 Program: Online registration for the DV 2017 Program will open in October 2016. Please check back for updates.

:confused:

Originalno se post nalazi na sajtu http://qatar.usembassy.gov/dvgcl.html

Bas je cudno sto jos nema informacija kad pocinje.

Meni ce biti treci pokusaj :inlove:

Evo da se i ja tu prijavim :grin: . Ove godine će mi biti prvi put da se prijavljujem.
Svaki dan posjećujem službenu stranicu da vidim kada počinju prijave a ono još uvijek ništa :no: , a uzbuđenje sve više i više raste. Ja ne znam kako ću ja dočekati izvlačenje :woohoo:

Lijep pozdrav svima,u zadnjih par mjeseci pratim izmedju ostalih i ovaj forum,koji mi se svidja zbog detaljnih informacija o skoro svemu sto je potrebno znati vezano za GC. Ove godine se aBd planiram prijaviti i ja i supruga po prvi put,pa se nadam da ce uopste biti izvlacenja,mada poznavajuce mene kakav sam peh ili ga nece biti ili ako mene izvuku bicu neki previsok broj :smiley:
U svakom slucaju sretno svima

Evo i ja da vas sve pozdravim, čekam prvi oktobar i početak prijave za 2017. godinu. Meni će ovo biti druga prijava, prošle godine sam imao ‘‘osećaj’’ da ću biti izvučen :smiley: ovaj put igram potpuno ravnodušno. Sigurno da bih bio srećan ako budem izvučen ali ovo je dug proces i treba raditi na sebi nevezano za lutriju.

Srećno svima, pa da neko sa foruma dobije priliku da ostvari Američki san!

Ćao svima!
I mi Jovanovici planiramo ove godine da se prijavimo za lutriju, po prvi put.
Ne polazemo prevelike nade, ali smo uzbudjeni oko ideje :obrva:
PS. Ustvari moj muž pojma nema koliko sam ja uzbudjena

Svi smo uzbudjeni,samo neko to pokazuje vise neko manje a svi ustvari potajno zele da sve to uspe.
Moj muz je kao hladan a znam da potajno polaze nade jer je pre mesec dana odbijen za turisticku.
Ovo mu dodje kao druga sansa