Ljudi, dali je to normalno da jos nista ne objavljuju o pocetku lutrije? ![]()
I ja se to pitam vec 15 dana unazad a sad smo dosli do 2 dana i nista.
Ostaje nam da jos malo pricekamo
Pripisat cemo ovo neiskustvu,jbg prvi put se planiram prijavit ove godine,pa sam se valjda u nekom nestrpljenju i sliku i poslo prijavu na ovu stranicu ![]()
Gledaj to da ispravis…pisi adminu da te ne prijavljuju nego lepo sam pa tako je najsigurnije…ne lupas glavu posle cele godine da li je sve ok ili ne…
Pozdrav ljudi, koliko se sjecam prosle godine su isto otvorili lutriju
pred kraj rujna, ako u cetvrtak krecu prijave onda svake minute trebaju
otvorit, pricekajmo jos malo.
zasto nemogu ni slati ni primati privatne poruke,da li neko zna u cemu bi mogao biti problem,kada pokusam izbaci mi ovo: “you do not have permission to access this page”
Kako da dodjem do stranice za prijavu? Da li neko moze da okaci link ili formular ne postoji dok se ne otvori ovogodisnji konkurs?
https://www.dvlottery.state.gov
Jedno milion puta okaceno…ali ajde nije tesko biti fin ![]()
Moras imati vise od 10 poruka da bi mogao slati privatne poruke…
Ljudi čitajte više na forumu ima sve što vam treba od prijave do cene avionske karte,sve je tu samo treba prelistati…
http://www.dvlottery.state.gov/
Consular Section - U.S. Embassy Belgrade, Serbia
6 сати · Измењено ·
DV-2017 INFO!
Prijavljivanje za lutrijski program DV-2017 će uskoro početi. Molimo vas da prvo pročitate uputstva za prijavljivanje na program koja će biti objavljena. Prijavljivanje će se vršiti samo na jednom sajtu Stejt Departmenta - www.dvlottery.state.gov . Informacije o tome da li ste izvučeni u programu DV-2017 moći ćete jedino sami da proverite posle 3. maja 2016. god. Svaki imejl koji dobijete sa informacijom da ste izvučeni je lažan!
Vodite računa da sve informacije u formularu budu tačne i istinite! Mi ćemo ovde objavljivati povremeno “DV-2017 tips & tricks” da vam ukažemo na najčešća mesta gde se grešilo proteklih godina prilikom popunjavanja formulara.
Pratite nas — uskoro objavljujemo zvaničan početak DV-2017 programa
Da malo obradujem,danas na stranici Consular Section - U.S. Embassy Belgrade, Serbia
Владина организација
:woohoo:
Najzad,strpljenje se ipak isplati
Sretno svima!!
:;D:
DV-2017 Program: Online Registration
DV 2017 Program: Online registration for the DV 2017 Program begins on Thursday, October 1, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Tuesday, November 3, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4).
Konačno smo i to dočekali mada najgore isčekivanje tek slijedi. Želim svima puno sreće!!
Jeeee, idemo još jednom ispočetka:bravo: nadam se iskreno da će nama to biti i posljednji put. Sretno nam bilo svima
Evo apliciracemo i ove godine , ovo nam je druga prijava .
Svima nama zelim makar da ga izvuku .
Srecno !!!:naughty::naughty::naughty::;D:
Baš su do zadnjeg časa morali čekati…
Sretno svima s prijavama!
Hvala!! Ali kada odem na tu stranu jedino sto dobijem je mogucnost povere statusa DV2015 iDV2016. Ne mogu da apliciram. Gde gresim?
Nigde ne gresis,od sutra ce moci da se aplicira
:;D: