Dv - 2021

Prijavio sam se na Lutriju DV-2021 sa pasošem koji ističe 2025., ali ima još svega 5 listova da bude skroz popunjen. Ukoliko me izvuku, mada to liči na naučnu fanstaiku, da li mogu dostaviti novi pasoš, ovaj je prenapunjen, nije istekao?

Mislim da je requirement za bilo koji tip americke vize da postoje 2 stranice prazne jedna do druge. Tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi komplikovao stvari sa tim. Ako te izvuku, jednom kad udjes u zemlju i dobijes GC, lako je posle vaditi nove pasose :slight_smile:

Ево нас већ на пола пута, лети време :bravo::bravo:

Pozdrav ljudi - novi sam na forumu, čitam ga nekoliko dana i zahvale svima koji nesebično dijele svoja iskustva i pomažu ostalima kako sa prijavama za GC tako i onima koji su već preko bare :slight_smile:

Jedno tehničko pitanje na koje nisam uspio pronaći odgovor - u slučaju da te izvuku sa ajmo reći niskim brojem, dali moraš odmah predati papirologiju i ispuniti obrazac kako bi što prije ugovorio termin interview-a ili možeš komotno pričekati par mjeseci (baš zbog toga što imaš nizak broj), kada ti odgovara? Zanima me dali osobe sa niskim brojem mogu papirologiju i obrazac predati kasnije jer će upravo zbog niskog broja imati prednost i interview u ambasadi dobiti relativno brzo nakon slanja?

Možeš se riktati kako ti odgovara, ali prvo treba biti izvučen, realno šanse su ti nikakve, kažu jednom u 200 godina :grin:
Ali svakako srećno :bravo:

Ma jasno da treba, volim puno sanjariti (ovo nam je drugi put da igramo) a ovo pitanje sam postavio jer nisam baš najbolje razumio kako to sve skupa funkcionira sa ovim brojevima :slight_smile:

Hvala puno, također želim svima svu sreću! :slight_smile:

Predlazem ti da procitas blog naseg kolege sa foruma koji je zahvaljujuci lutriji vec dugi niz godina u USA.
Verujem da ces uzivati, a i dosta toga korisnog saznati

Srecno! :papa:

Opa - odlican blog sa korisnim informacijama! Puno hvala! :slight_smile:

Pozdrav za sve.

Već sam dugo na forumu, ali nisam mogao da pišem … duga priča.

Ja i moja porodica smo jedni od učesnika DV-2021. Prvi put učestvujemo i slučajno smo se prijavili. Ako bude kao nekima koji su se slučajno prijavili, možda nam se i posreći :slight_smile:

Bliži se maj, pa ćemo videti.

Imajuci u vidu korona virus, da nece mozda da odloze?

https://www.youtube.com/watch?v=xy-c_BzFGag

Neće biti odlaganja, održaće se izvlačenje :naughty::1081:

Nema razloga za odgodu.

Onaj tko je izvučen razvidno o situaciji oko C-19 u vremenu polaska možda će se samo trebati dodatno testirati.

Mada, osobno držim da će ovo ludilo i histerija oko C-19 proći vrlo uskoro.
Ne mogu ekonomije ovo izdržati da se toliko budu u tim famoznim karantenama.
Više štete, nego koristi će biti ako ovake mjere koje se nalaze na Balkanu potraju u vezi C-19. Kao i svugdje u svijetu.

Link na tekst u vezi C-19 i GC.

Bez brige. Američki snovi žive i dalje.
Suerte, svima!
:pozz:

Ovi linkovi koje ste podijelili ulijevaju optimizam, ali nećemo biti 100% sigurni dok informacije ne objavi netko s domenom ‘’.gov’’ :slight_smile: Pokušavam guglati ali ne pronalazim službene informacije…ili mi je nešto promaklo? U svakom slučaju, nadam se da promjena neće biti i da se konačno nakon devet godina sudjelovanja i meni malo posreći :slight_smile:

Mislim da ne prolaziš ništa na Google upravo zato što će DV-2021 regularno nastaviti svojim tokom kako je i planirano.
Gotovo pa sam siguran da su već davno izvučeni svi dobitnici a u Maju će biti objavljeni rezultati…
Što se tiče DV-2021, mislim da je i dalje sve OK :inluv:
:grin:

Ima smisla tvoj komentar, nadam se da je fakat tako :slight_smile:

Imam prijatelja koji je zavrsio trogodisnju srednju skolu,odmah posle zavrsetka iste je odradio dokvalifikaciju na 4. stepen (cetverogodisnja srednja skola),bez ikakvog prekida skolovanja.Sve je zavrseno u istoj skoli.Dali ispunjava uslove za Diversity Visa program? pozz

Tvoj prijatelj ispunjava uslov samo ako je zavrsio 4. stepen (redovno ili vanredno) pre popunjavanja aplikacije.

Uslov za ucesce na lutriji je 4.stepen sss ili min 2 godine iskustva u odredjenoj profesiji (lista je u napomeni uz aplikaciju).

Moj savet ti je da se potrudis da detaljno procitas forum i koristi pretragu da pronadjes konkretnu info koju trazis.

Samo redovno školovanje se računa, vanredno ne, bez obzira koliko je isto trajalo.

Evo da javim juce dobio popratno pismo od Kandaske ambasade da mogu da im saljem pasos za viziranje. Koliko godina sam igra za USA na kraju idem u Kanadu. Samo ova korona da prodje i otisao sam.:naughty:
Srecno svima.

Bravo druze, mozda i bolja priča, bolji socijalni programi, zdravstveno, nije surovi kapitalizam, barem ja imam takav info od drugara koji je tamo, samo napred, sretno:;D: