Koga mrzi da cita od sad moze samo da gleda i slusa ![]()
![]()
![]()
Nadam se da nisam duplirao, pozz svima
j*bote ovo je bas vodic za idiote.
:drool:
ali sve u svemu dobro objasnjenje. ![]()
!](http://www.dodaj.rs/f/1q/yp/kTDbYQQ/default.png)
da upotpunimo ![]()
Sve je to fino, samo Å”to prema ovom filmu ispada da onaj ko je izvuÄen na lutriji odmah dobiva zelenu kartu. Ana provjeri svoju prijavu na zvaniÄnoj stranici putem konfirmacijskog broja i u sljedeÄoj sceni slavi dobitak zelene karte na lutriji. Tako je bar u verziji na srpskom. A na engleskom piÅ”e da je dobitnica na DV lutriji. A to dvoje je kāo nebo i zemlja.
Onda ne treba Äuditi Å”to se ljudi pitaju koja je razlika izmeÄu dobitka na DV lutriji, dobitka useljeniÄke vize i dobitka zelene karte.
A nisu trebali ostaviti lika da Äeka, veÄ je trebao oženiti curu i s njom otiÄi u ambasadu :naughty:⦠Sram ih bilo, zadržavaju informacije! :==D:
Jeste. U pravom zivotu bi ovako sigurno bilo :kap:. Svadba svadba svadba :punk::pucpuc2::ziveli2::icon_coo::harmonik: :trubac:
Amerika je mnoge od nas pozenila/poudavala⦠:;D:
Ccc, ja ovih Amera, daju sve same kvazi informacije i polu informacije ![]()
U pravu si potpuno ![]()
I ja znam za jedan sluÄaj u kom je devojka dobila na lutriji i kada se udala automatski je dobio i njen do tada verenik a posle muž. To je bilo pre par godina dok su bile koverte aktuelneā¦
Ma moramo da napravmo video na naÅ” Srpski naÄin, ovo ko zna ko je pravio :drool:
PoÄelo je odbrojavanje 10..9ā¦
Puno sreÄe svima koji uÄestvuju ove godine, ja sam po drugi put poslao prijavu i nadam se najboljem a takodje želim svim Älanovima isto kao i sebi, pa da svi nazdravimo 1.5.2012.![]()
Pozdrav
Hajde āstarijaā generacijoā¦nek vas izvuku pa da idete a mi ostali smo sledeci. ![]()
Ajde ispratite mene lagano, red je vise⦠:1081: :1081: :1081:
Jestā, vala, ZeljkoUSA, Å”to je previÅ”e, previÅ”e je! Jelā ono bi 12. put?
Nego da mi tebe prvog nakon ovogodiÅ”njeg izvlaÄenja, sa sreÄom, ispratimo preko bare! :papa:
E Zeljko u pravu si!Ja planiram tek prvi put da se prijavim,pa se nadam necemu,al kad vidim tebe,i famoznu brojku 12,pomalo se i smorim!Daj Boze da te ispratimo,zarad tebe ali i nas novijih!:;D:!Pa da ti uskoro pozelimo srecan put!!!
I da znaÅ” da je red da te ispratimo, Å”to je mnogo mnogo je, mislim da si ove godine konaÄno na redu da odletiÅ” preko bare.
Ja sam juÄe za sebe napisao drugi put ali biÄe da je treÄi jer sam ipak 2 puta iÅ”ao na prijavu preko agencije a ovo mi je prvi put da se prijavljujem samostalno, na sajtu vlade U.S.A a ova agencija mi neda mira Å”alju po 5-6 poruka nedeljno za prijavu za ovu godinu ali nema Å”anse i ako ne budem izvuÄen idem ponovo samostalno.
PUNO SREÄE!!!:papa:
hehe meni je 4 il 5 put ja vise i ne brojim..sretno svima:naughty::naughty:![]()
Bilo bi poÅ”teno da vi koji se veÄ godinama prijavljujete konaÄno budete i izvuÄeni!
Odbrojavanje je poÄelo, joÅ” 9 dana!
Sretno! ![]()
Sretno Vam 1 maja,aBd vas izvuku.Mogu zamislit kako ste nervozni.
Ja sam smislio sistem kako da se ne nerviram oko lutrije.
Radim na poslu po 10 sati ( minimum, malo njihovo, pa onda svoje, jer odbijam da odem kuci) pa onda jos malo poslica sa strane i sad STVARNO nemam snage da se nerviram oko lutrije⦠A sto se 1. Maja tice bice cupavo, tu ce morati neki alkohol da padne posle rostilja ![]()
Zeljko, ako treba ponecu kofer samo za tebe, smesticemo te nekako, stvarno im nije fazon -.-
:1072::aa::udri:
Hvala vam svima na lepim zeljama. Prosle godine sam doziveo najvece razocarenje zbog neizvlacenja, dobio sam dete pa sam nekako pomislio: to je TA godina, da zaokruzim i lutrijomā¦
Sad sam mnogo mirniji i necu vise sebi to dozvoliti (i glupo je sa toliko iskustva). Naravno, uvek navijam za forumase. Puno srece svima NAMA!!!