DV2011 Countdown

Bližimo se početku perioda stizanja koverti! Ko još čeka kovertu?

i ja cekam kovertu.. ali mislim da imamo bar jos 2 mjeseca cekanja..

Nije ti bila dosta jedna :obrva:?

Koga si sada prijavio landlord, okupljaš polako familiju oko sebe jel? Ako, ako, sasvim ispravno!

Ode Srbija put Amerike…

Ma ove godine me izvlače 100%!
Em sam dobio kćerku, em sam ove godine poslao do sada najljepšu sliku uz prijavu he he! :grin:

Nadam se da te osecaj nece prevariti. Ja sam se prijavljivao 5 godina uzastopno i proslog proleca, negde u martu mesecu sam se prijavio na ovaj forum i poceo pasionirano da ga pratim. Imao sam osecaj da je dosao konacno red i na mene da me izvuku. I bio sam u pravu, polovinom maja je stigla VELIKA BELA. Zelim ti da se i tebi desi isti scenario. Naravno i ostalima koji zarko zele nova iskustva.:bravo:

Oprosti ako je već negdje napisano ali danas sam se tek registrirao kod vas!Iz kojeg pokušaja ti je uspjelo?

By the way pozdrav svim članovima!

I ja cekam kovertu!Ovo mi je 2. prijavljivanje na lutriju i imam osecaj da cu biti izvucen a da bas sad to nece biti slucajno.Prosle godine nije postojala nijedna stvar koja bi me sprecavala da odem odavde,i to bi uradio bez mnogo razmisljanja.U medjuvremenu,stvari su se promenile,po prvi put u zivotu sam u ozbiljnoj vezi i osecam da ce bas sad da me izvuku i maksimalno mi zakomplikuju zivot! :naughty:

Slatke su to patnje… u krajnjem slucaju naterace te da ozbiljnu vezu preispitas, pa ako zakljucis da je to ono pravo, da se lepo ozenis i poklonis izabranici srca svoga zelenu kartu… eh, da je meni neko poklonio tako nesto kad sam se zenio, gde bi mi kraj bio…

Slazem se u potpunosti.Preispitivanje bi palo u svakom slucaju ali i to nije najveci problem.Problem je sto bih morao da biram izmedju nje i greeen card-a,posto ona uopste nije za neku paljbu odavde… :ajojoj:
Ali,da ne smaram vise sa necim sto se mozda nikad i ne desi,ostaje da sacekam jos neki mesec da vidim da li me je osecaj prevario ili ne… :naughty:

nece te prevariti - kao ni mene, veruj sebi i bice! ostalo je sitno:;D:

Ajd’ da te poslusam… :;D:

To se odmah rješava! Ako vidiš da ćeš ući u neku ozbiljnu vezu odmah kažeš da imaš namjeru nekad negdje otići i da se to jasno zna.
Bar sam ja tako razmišljao, šta znam!

Ima tu neke istine,ali to moze covek da iznese samo kao neko svoje razmisljanje,a ne kao nesto sto je 100% sigurno,a sto bi moglo samo da stvara probleme u vezi a da do tog odlaska nikad i ne dodje … :obrva:

Chombe, samo opusteno. Treba da pravis planove, stalno, a pogotovo u ovim teskim vremenima. Ali nema razloga za paniku, cak i kada bi nekako mogao da znas da cete sigurno izvuci (sto ti ja najiskrenije zelim). Ako te izvuku imas dovoljno vremena za konkretne planove i akcije, a ako se budete voleli icicete zajedno i na Jupiter ako treba. Samo laganica i uzivaj u zivotu.:=V:

U pravu si,nema sta,samo laganica.Ako necega imam u ovom trenutku,to je onda vreme.A sto se planova tice,zamereno mi je da isuvise planiram! :rofl:
Ljudi svasta pisu na ovom forumu,a ja ovo izneo kao neki svoj osecaj,pa cisto da vidim za par meseci da li sam bio u pravu.
U svakom slucaju hvala na podrsci!:;D:

Svakako da si u pravu da to nije sigurno, samo sam htio reći da treba o tome razgovarati, imati viziju i ne doći pred svršen čin pa ne znati kuda onda sa životom. Svako ko se prijavi u bubanj svjestan je da sutra može biti izvučen i da to povlači sa sobom okretanje nove stranice u životu, bio čovjek sam ili sa partnerom.

Dragi moji, drage moje… :suure:

Dok cekamo svi tu cuvenu belu, da li neko moze da mi kaze koliko novca je potrebno za proceduru - u smislu lekarskog pregleda, taksi koje se placaju i slicno… Cisto onako, okvirno…

Zelim svima od srca da dobiju GC i da odu odavde, a i ja zajedno sa njimaaaaa… :grin:

Pozdrav!

Taksa 775$
Lekarski 110$
Vakcine se posebno naplacuju pa visina nadoknade zavisi od broja koji treba da primis, ali i tu treba biti spreman na 40-50$.:da: