Da, da…
Pogledao sam rezultate i stoji da su za DV2011 imali 134 dobitnika. U rezultatima za DV 2010 ne postoje dobitnici iz Kosova, ali se nisu vodili ni pod Serbia. Moguce je da im je tada apliciranje jos uvek bilo diskutabilno. Mozda i gresim, nisam siguran.
Reci nam malo vise o tome. Odakle si?
Hoces da kazes da si sad u ponedeljak dobio koverat? Da li si dobio onu ceduljicu da odes u postu i da podignes pismo?
Ja mislim da je ona isla preko agencije - izvucena je ranije, pa joj je agencija tek sada poslala njenu kovertu.
preko agencije je isla, iz Makedonije je,javili su joj iz agencije jos pre par nedelja da je izvucena ali koverta tek sad stigla.
Iz makedonije sam, dobila sam kuci koverat trenutno popunjavam DSP 122 i DS 230, sa 2 fotografije…i sta mi drugo treba? sta ako trenutno nisam zaposlena/?
samo N/A da postavim? i dali moram sada ili je moguce tek kad idem na intervju da ponesem adresu od nekoga iz amerike?
hvala vam unapred…
p.s da aplicirala sam preku USAFIS.COM i dobila sam kovert kovert je ispracen iz agencije iz New York-a.
Mi se zezamo oko ovih agencija, ali ispade da svake godine na ovom forumu bude solidan broj dobitnika koji su išli preko agencije!
Nije loše ići preko agencije oni ti srede dobitak! ![]()
u pravu si ![]()
Pozdrav do site ,
Na nas ni stigna prvoto pliko na 14.05, me interesira koga da go ochekuvame vtoroto pliko ?
Mi smo izvučeni, ali nismo aplicirali preko agencije. ![]()
Danas je već 20.jun i koliko vidim na ovoj temi je možda dvoje ili troje dobitnika. Zar je moguće da je to to???
Mislila sam da će biti mnogo više ljudi… :wtf:
Ja mislim da ce biti jos jedan talas koverti,ali ce 1.juli svakako resiti svaku dilemu.:;D:
Mora biti jos jednog talasa, mada nikako da stigne do nasih obala. ![]()
Mozda ce kraj juna doneti neke promene. Jos malo je ostalo do konacnih rezultata. :obrva:
Prvog će im sajt zapucati kad navale svi da proveravaju … ja ću da čekam 2. ili 3. Jul ![]()
zamisli stigne ti koverta 30. juna :):bravo:
Nisam ni rekao da nema dobitnika bez agencije. Kažem samo da svake godine ima solidan broj ljudi koji su uspjeli preko agencije!
Agencije u dogovoru sa ovima iz Kentakija dostave spiskove, izvuku se pravi ljudi, dižu se rejtinzi odnosno navlače se novi kandidati i zarađuju svi dobru lovu! ![]()
Sajt za provjeru obavezno puca 1. i 2. Jul, ali nemojte tada nakon provjere reći “razočaran sam”! Svakako ste otpisali sebe sa spiska dobitnika i ranije, pa je ta provjera samo formalnost, a ne neko veliko očekivanje i istorijski datum!
Lenhi, ako se desi, desi
Ako ne, ništa, idemo ponovo ![]()
I tako 12 godina … :drool:
nista na kraju cu stvarno da se prijavim za EB5 vizu ![]()
ljudi neka se javi ko je uzeo moj koverat???
i tako svake godine…neko mi ga mazne pred nosom!
ali,
jos se nadam, jos ne padam!:obrva:
nema padanja do 01/07/2010 …a posle toga :udri: :==D:
nekako je sve ovo malo cini mi se ukupno samo 5-6 ljudi bar sto se ovde javilo ili mozda gresim ? :wtf: