DV2012 - Azurna lista selektovanih.

Slobodno procitaj forum od pocetka do danas pa ces videti ko je dao veliki doprinos i koje sve informacije mozes naci. SVE, ali bas SVE sto se postavlja po 1000-diti put je vec daaaavno objasnjeno do detalja.

Vec je ovo rekao i @dreamerns samo zelim da kazem da se ne napusta forum zbog nekog sto popi…zdi jer se odgovor na postavljeno pitanje vrlo cesto nalazi na istoj temi, dve stranice ispred.

Alo ljudi, igrate lutriju, trebalo bi da smo svi informisani do maksimuma ako vec zelimo da odemo iz nasih zemalja na taj nacin. Mada, vrhunac je kad dobitnici nemaju pojma sta rade i u sta se upustaju.

To je selidba preko okeana sa drugacijim nacinom zivota i kulturom, nije to BINGO pa 'ajde da odigram mozda i dobijem…

Ma moja je zelja ionako da se naplacuje - makar 20$ po prijavi ili da se poostri kriterijum na neki drugi nacin, onda ne bi bilo ovakvih pisanija… Ajd ’ uzdravlje svima, sutra se radi :==D:

A odakle tebi ove cifre za ovogodisnje izvlacenje? Ja sam gledao na sajtu 404 - Page Not Found gde su objavljeni samo rezultati za proslu i pretproslu godinu…

izasao je najnoviji Bulletin za Septembar 2011. Imas u prvom postu u tabeli link.

bilo bi dobro da se
Mia
Vdj
Mrdax
Todorovskimkd
highvoltage84
Biljana68

Jave i da kazu sta su uradili na razgovoru (ako su vec bili) a ako nisu da kazu kad idu :slight_smile:

Rano e uste na 19ti otobar je moje intervju ima jos vreme poceosam da vadem dokumente oko policije i suda kad bice intervju obavezno ke pisam pozz i so sreka na svi samo ne mi je jasno od ovu godinu najverovatno nema da ima vtori kovert po sto online sme bile izvesteni

EVO DODAJTE DRZAVU
Biljana68 Srbija 2012EU00008XXX

Mislim da sam vec napisao,ali nema veze ponovicu. Imamo zakazan razgovor 4. Oktobra,ali ce nam biti odlozen. Tako da ce neki vec znati svoju situaciju pre nas.

Dodata drzava.
A za kada ti je zakazan razgovor? .

Nisam još dobila nikakvu obavijest za intervju. Već sam lagano nervozna…
Btw..obećavam da kad bude kakvih novosti odmah javljam! U ambasadi su mi rekli da sam na redu negdju u 10., eventualno 11 mj., tako da čekam svaki dan mail sa točnim datumom.

Cudno mi to ti imas najmanji broj a neki sa vecim brojem su dobili zakazan interview. Ajde uloguj se na ovu stranicu www.dvlottery.state.gov/ i vidi da li se nesto promenilo a proveri i svoj Email.

JOS UVE NEMAM ZAKAZAN RAZGOVOR U AMBASADI.

EVO ODGOVORA IZ Kentucky Consular Center:Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,500 for Europe for the month of October. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

a ti si iznad 8500 ? ?

Ne.moj broj je nizi od 8500 ali sam poslal papire 27.07 a stigli su tek 15.08.to je verovatno razlog duzem cekanju za zakazivanje intervjua.

u redu vrlo moguce. . nadam se da ce sve biti ok.

Evo ja sam iz Hrvatske i jako malo ljudi vidim na forumu koji su iz HRV. ajmo ljudi pisite ko je izvucen i sta ste morali da radite u ambasadi itd…

dperko59, i ja sam ti iz Hrvatske. Kao što sam na prethodnim postovima napisala, papire sam popunila, poslala 03.08.2011. običnom preporučenom poštom za 35 kn. Pošta stigla kod njih za 10 dana. 18.08.2011. sam im pisala jesu li moju dokumentaciju zaprimili i je li sve ok. Odgovorili mi kao i Biljani da je zaprilmljeno, sve ok ma njihov standardni odgovor. Sad čekam da moj broj dođe na red. Mislim da će Mia prva na razgovor u ambasadu što se tiće Hrvatske

dperko59 reci koji si broj da te dodam na ovu listu exSFRJ izvucenih ?
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?pli=1&key=0AnMXxM8E0pZ1dHF4aVNPSnJXWUVJWUJCdDduODRyYXc&hl=en_US#gid=0

Da mozemo lakse da pratimo ko kad ide na razgovor i sta se desava :slight_smile:

Bok

Bilo bi lijepo Renata, ali ni ja još nisam dobila nikakav odgovor! I moji papiri su kao i tvoji stigli u Kentucky 18.08. A valjda je sve ok. Kad bude novosti - JAVLJAM!

ovakvo pismo bi trebali da dobijete kao NL2. Znaci kada se ulogujete (isko kao kad ste se logovali da bi videli NL1) trebalo bi da Vam otvori ovakav dokument ako ste broj ispod EU 8500.
http://www.2shared.com/document/qpIuRHVA/2nd_NL.html

Uskoro izlazi Viza bulletin (moguce cak i u toku ove nedelje ili pocetkom sledece nedelje) za one koji idu na razgovor u Novembru verovatno brojevi od 8500 do 11000 (ali videcemo mozda bude i vise od 11000).

Meni je interview zakazan za 12. oktobar tako da bi mogo da osvežiš svoju listu,dokumentacija sredjena još samo da odštampam stranu na kojoj piše da sam izvučen,po 2 sličke i lekarske preglede.