DV2016 Selected Winners - DV2016 Izvuceni Dobitnici

Drugari, posle par dana onog session timed out, danas me je izbacilo da sam izvucen!!! Sreca sreca radost :smiley:

evo i ja da se prijavim.Sad sam proverila ni ovog puta nemamo srece.:smrc:

Sta od njih mozes da ocekujes? Bez zvanicnog objasnjenja ove situacije oni ce se drzati price da je sve u redu. Kakve veze uopste oni imaju sa tom lutrijom? Oni jedino procesuiraju dobitnike iz Srbije na lutriji po instrukcijama iz USA.

Cestitamo!!! Bitno je da je neko se javio ko je dobio!

Cestitam, bravo sad je bar sve jasno ipak ima dobitnika :bravo: daj nam neki printskrin da vidimo kako izgleda to cudo lol:bravo::grin:

opaaa imamo li to prvog dobitnika. cestitam!!:beer:
znaci sesion time out su dobitnici? e jbga meni i dalje not selected:smrc:

I moj STO se promenio u randomly selected !!!
Mnogo srece svima i sve cestitke dobitnicima!!!

Izgleda da su sredili problem, stacicu screenshot vcrs, kad sednem za komp… Dobio sam i onaj broj mali, manji je od 10000, to je ok?

Cestitam! Otprilike ces na intervju u novembru. Puno srece!

To je super, planiram da zavrsim fax do oktobra :smiley: do kad treba da se emigrira, ukoliko sve prodje super? Imam sad da popunim neki ds-260 formular online, ne pise nista da ce mi slati nesto na kucnu adresu…

Aleluja,bravo:bravo:eto javio se čovek:1081:…

Nista ti ne salju na kucnu adresu, samo ces da popunis DS260 online obrazac, i moj savet ti je da ne odugovlacis mnogo, nego da ga popunis cim bude dostupan online, prosle godine je bio dostupan od 19.Maja.

Iz ā€œSession timed out.ā€ u 2016EU00004*** :1081:

Iz drugog pokuŔaja!

Cestitke dobitnicima, napokon da je i ovaj zastoj resen.

Bravo, bravo…onda sam bila u zabludi oko sesije i broj ti je super!

Cestitke svim dobitnicima, a nama ostalima vise srece do godine!!

Cestitke svim dobitnicima i neka svi pozelene… :==D:

CESTITAM!!! Mozes da ocekujes intervju vec u oktobru s obzirom da si veoma mali broj!:bravo:

Dobili!!! :1081::woohoo::obrva::1072:

Iz session timed out u DOBILI!!!

Cestitam :smiley: Mogu li da znam pod kojim ste brojem izvuceni???