DV2019 Selected Winners - DV2019 Izvučeni Dobitnici

Rezultati izvlačenja DV-2019

• Izvučen(a) - 1. pokušaj
  • Izvučen(a) - 2. pokušaj
  • Izvučen(a) - 3. pokušaj
  • Izvučen(a) - 4. pokušaj
  • Izvučen(a) - 5. pokušaj
  • Izvučen(a) - 6. pokušaj
  • Izvučen(a) - 7. pokušaj
  • Izvučen(a) - 8. pokušaj
  • Izvučen(a) - više ne brojim (9, 10, 11, xyz)
  • Prijavljujem se ponovo u Oktobru
0 voters

Cao svima…da li neko moze da mi objasniti kako i gde da proverim rezultate lutrije?! Ne mogu da nadjem Confirmatio Number a kada odem na opciju zaboravio izbacuje mi gresku…hvala unapred!

Evo linka https://dvlottery.state.gov/ ali posle 18h po nasem vremenu. Puno srece

Auuu bree Grbo :==D: rezultate proveravas na https://dvlottery.state.gov/ ALI tek danas posle 18h a s’ obzirom da ce sajt biti preopterecen pitanje je kada ces moci da proveris. Ako si izgubio confirmation number moze se proveriti preko email adrese koju si naveo.

Postovani,

kad pokusam da provjerim rezultate lutrije pise mi da mi je onaj broj netacan sto je nemoguce. Da li je neko imao slican problem?

Hvala unapred…

Prvo dobro nam dosla.

Drugo procitaj dva tri posta iznad.

Trece srecno

Ja ne verujem :==D: Pa iznad ima ukupno 3 posta od kojih dva sadrze da se rezultati mogu proveriti danas tek posle 18h po srednjeevropskom vremenu odnosno po “nasem” vremenu!
Dajte bre ljudi, malo se ukljucite :==D:

Aaa pa ne moze, lakse da se pita.

A zamisli tek popunjavanje DS, na liniji ambasada i direktno popunjavanje na kompu.

Hvaaaala mnogo… Prvi put igram lutriju, pa mi jos neke stvari nisu jasne, ali OK. Hvala:naughty: jos jednom.

Ja im iskreno ne zameram, jer sam i ja ovakav bio kad sam saznao da sam izvucen :naughty:

Nisam znao da li sam tolko srecan ili sam se uspanicio sve :1060:

Kako god, srecno u 18.00

Zna li se broj koliko se izvlaci ljudi iz naseg regiona i sta tacno spada u nas region? Zanima me sansa da me veceras izvuku…ako budem te srece..slogiracu se :grin:

2-3% su ti sanse drug, kao i svima nama srecno u izvlacenju!

Srecno svima! Javljajte ako uspete da proverite sajt

Ja proverio jednu prijavu od dve i HAS NOT BEEN SELECTED

HAS NOT BEEN SELECTED po ko zna koji put, Ostalim zelim više sreće

Idem da prosetam. Ne mogu. Pao server. Ne vredi sad.

Has not been selected na obe prijave. Svima puno srece!

Opet pao server, svake godine ista prica :grin:

Puno srece svima!

Da, meni i dalje ne otvara stranicu :smiley:

Nema veze, imam strpljenja…

DV 2018 has not been selected
DV 2019 has not been selected

Cekam 10. mjesec pa se ponovno prijavljujem. Nadam se da cu uspjeti iz treceg pokusaja. Puno srece ostalima.

Entry HAS NOT BEEN SELECTED.

Probati ćemo opet ove godine. Tješi me to što Hrvatska i tako ima ultra malen broj izvučenih. Svima ostalima, puno sreće! :slight_smile:

Narode na cemu provjeravate?.. ja ne mogu nista da otvorim…