Срећна нова година ??? Ha

Cao drustvo! SRECNA VAM/NAM NOVA GODINA! Gde god da ste. Da imamo najpre dobro zdravlje i da nam se sve zelje ispune!!! :grin: Puno toplih pozdrava iz snezno-hladnog Beograda!

P.S. I da se lepo provedete. :obrva:

Srećna Nova 2015. i da ova godina nova,donese ispunjenje naših snova:1072:

A mene sad bas zanima kako je Siberian …

Srecna 2015-ta svima

Sretna svima nova godina :smiley:
provedite se. :bravo:

Ѕvim forumašima želim srećnu i uspešnu 2015.god! Želim da vam se ostvare sve želje i svi snovi! ???

Da se i ja pridruzim pozdravima :slight_smile: Srecna svima Nova Godina, onima koji su izvuceni zelim da se snadju jos bolje, a onima koji tek treba da budu izvuceni (kao i ja :D) zelim isto sto i sebi tj. da im bude jos jedna Nova 5.5.2015 :1081::1081:

Srekna nova godina, ostvaruvanje na zelbite :* Ziveli forumasi :wink: Pozdrav od Skopje…

Srecna svima nova 2015…puno srece ,zdravlj.Ziveli!!!

Srecna 2015 godina! Puno srece svima u maju!:xmas1::xmas1::xmas1::xmas1::xmas1:

Srecna 2015. celoj ex-yu i dijaspori.

(Treba li da ponovim par puta ovo da bi poruka bila 50 karaktera? :slight_smile: )

Ja vam svima zelim puno svoje unutrasnje srece, zadovoljstva sobom i svojim zivotom. Gde god to on bio i u kom god okruzenju.

:xmas1::harmonik::tubac::trubac::ziveli2:

Sve najbolje u 2015. zelim svim forumasima, a nama koji smo igrali lutriju jos to zrnce srece vise u odnosu na one koji su vec u USA:)…

, pozdrav forumaši ja se vratih u srbiju evo već sam godinu ipo dana ovde u Srbendu :slight_smile: naravno sad je vreme za nazad u ameriku ponovo.

Mi srbi nismo načisto

Secam se tvojih postova od ranije, znam da nisi bio zadovoljan zivotom u americi pa si se vratio? Otkud sad opet nazad, sta se promenilo?

Posle teskog zivota u USA ne moze da se navikne na blagostanje u Srbistanu. Trudio se al’ ne ide

Posao najviše

Izgleda ovde da bi uspeo moraš baš da imaš nekog negde

Upravo tako, tako sad vidim koliko smo mali u unazadljeni, a sve nama na uštrb!

Posle skoro dve godine provedene ovde razumem o cemu si pricao ranije i koliko stvari ovde u US ne valja, ali opet posle celog zivota provedenog u Srbiji i dalje vidim koliko je Srbija zaostala i izuzetno mala sredina gde bez zestoke veze ne mozes ni na mesalici da radis na 50 stepeni.

Posao najviše

Izgleda ovde da bi uspeo moraš baš da imaš nekog negde

Ja te potpuno razumem zasto si se vratio za srbiju i zasto si ponovo dosao u ameriku. Slusaj samo sebe i neces pogresiti kako ti je volja tako radi i ne slusaj nikoga. Zivot je kod nas lep ali stvari oko posla ne valjaju nista. Ovde oko posla sve je bolje ali tugina je tugina. Ja jos ne mogu da vidim osim te proklete pare ta veca kupovna moc god gragana sta je drugo bolje nego kod nas. Samo napred i radi kako ti je volja po svome. Vracaj se i dolazi koliko kod puta hoces i bas te briga ko ce sta da kaze. Ja sedim ovde zbog posla u Makedoniji sam radio za fiksnu platu od 300 evra i bio sam na raspolaganje na pozivu i nocu i danju i vikende i praznike nikad nisam imao mira niti su mi davali odmor normalno sve to neplaceno imao sam i pritisak i svaki dan me glava bolela. Od kako sam dosao ovde sve je to odjedanput prekinulo nema pritiska nema glavobolja i radim normalno 8 sati dnevno. Kada bude tako kod nas onda cu se vratiti. Sve dok ti feudalci ne evaluiraju u kapitalisti ostacu ovde.

Bas si lepo definisao sistem tamo - “feudalci”. Imaju ti dusu. Ako ti neces, ima ko hoce, toliko njih ih samo masta pa makar i da “radi na mesalici za 50 stepeni” (da citiram autora sa nekog od drugih postova sto procitaj juce). A zdravstveno, penziono osiguranje? Mastaj sine, mastaj sine.