Zasto nova tema? Za ovo pitanje postoje 2-3 teme gde su ljudi iz Hrvatske navodili svoja iskustva oko papirologije i izdavanja uvjerenja, i tamo se moglo postaviti ovo pitanje. Mozda nije alzheimer ali jeste neka bolest!
@jovke
Slazem se, iako je doticni postavio isto pitanje nedavno (centimentar-dva nize ove strane), i druga forumasica mu je cak i ostavila obrazac prijave. Nije pomoglo. Ne znam, mozda je samo htio demonstrirati vjestinu boldanja (daje odredjeni “touch” i ozbiljnost upitu).
nema potrebe biti drzak ili bezobrazan.
Ako Vas smeta post, nemojte ga citati.
A ako niste u stanju odgovoriti na pitanja (pa makar i ponavljali odgovor), onda nemojte odgovarati.
S obzirom na sposobnost za pretpostaviti je da vama ne ide u stvarnom zivotu.
Dobili ste odgovor i ocito ste ga primili na znanje cim postavljate novo pitanje (opet dva puta) samo ste nezahvalni i kortikalno deficitarni. Prava bi steta bila trositi vise vrijeme na vas.
Mogu vam samo pozeliti srecu. Trebat ce vam.
Nije prava tema, ali da ne otvaram novu.
Tražio sam od Ministarstva obrane RH gdje i kako mogu dobiti potvrdu o oslobođenju služenja vojnog roka pa su mi ovo odgovorili:
"Poštovani,
slijedom Vašeg upita, upućujemo Vas da se javite u Područni odsjek za obranu prema mjestu prebivališta gdje se vodite u vojnoj evidenciji gdje će vam kolege ispuniti Vaš zahtjev.
Koliko treba vremenski da potvrda o nekaznjavanju dodje na kucnu adresu? Slala sam jucer u ministarstvo pravosudja jer nisam u mogucnosti ici u Zagreb. intervju imam za 3 tjedna.
ja sam osobno u ponedjeljak išao podnijeti zahtjev za min. pravosuđa i dobio sam od poštara u utorak da u pošti mogu preuzeti preporučenu pošiljku, odnosno potvrdu o nekažnjavanju…
sad neznam kako to ide ako šalješ zahtjev poštom, ali mislim da nebi trebali biti duže od tjedan dana…
Pozdrav iz Hrvatske…na obrazcu Va (zahtjev za izdavanje podataka iz kaznene evidencije za fizicku osobu) u svrhu izdavanja USA vize, poslijednje pitanje koje mi nije jasno,a glasi: Drzava u koji se zeli ostvariti pravo?