Pozdrav svim clanovima foruma …Interesuje me kada se ispunjava formular na letu kod koga ides, dali ta navedena osoba mora biti usa drzavljanin ili moze imati green card?+Ako sam naveo u formularu ds- 160 turisticka viza je u pitanju… da idem tamo u hotel i da npr nemam tamo poznanika i prijatelja dali to predstavlja problem…slucajno sam naveo u aplikaciji da nemam nikoga tamo, a imam prijatelja amera kod koga stvarno idem…to naravno sve vazi ako budu dodatno nesto ispitivali na aerodromu …vjerovatno nece ali nikad se ne zna…unaprijed zahvalan na informacijama:papa:
Prije 5 godina kada sam isao do USA, na letu su mi dali papir koji sam ispunio i onda ga predao, hmmm, valjda stjuardesi :blink:
Ne mora biti usc. Nece biti nikakav problem. Formular ne dajes stjuardesi, nego imigracionom oficiru na imigraciji. A onaj drugi formular (za pare, iznad $10.000, voce, povrce, meso i cokoladu itd… dajes drugom oficiru koji ti moze traziti da pregleda tvoje kofere (nema suhog mesa da se nosi i tako toga)