Ovo je obraćanje Srđeviću! (nije vezano za ovaj citat gore u vezi interneta)
Jeste da su mnogi forumi preplavljeni spam članovima ali ovo stvarno ne bi trebao da dopustiš na tvom forumu ukoliko želiš da se i ubuduće ovaj forum prepoznaje kao kvalitetno i pouzdano mjesto za dobijanje informacija vezanih za DV Lottery.
Samo primjera radi, na sličnom forumu (ImmigrationPortal) da bi uopšte post-ovao neki link potrebno je da imaš minimum 15 postova.
A pogotovo što ovi linkovi koje je “anaks” postavila nemaju nikakve veze sa DV Lottery. Mislim stvarno je outrageous da ovde reklamira namještaj i stolice, čak joj je i korisničko ime naziv te firme ili šta li već.
koliko sam razumeo dokumentaciju foruma, moram da uvedem promotion sistem… tako da ću uskoro podesiti da korisnici koji mogu da vide chat (minimum 30 poruka) budu prebačeni u posebnu grupu, a da ova prva ostane bez ikakvih privilegija… :estudian:
Ajd kada smo vec na internet temi, da ne bude da samo ja imam problema. Imam ovde jednog druga koji je imao net godinama kod AT&T i onda je pocelo da stuca i nestaje itd. U svakom slucaju da skratim, vec par nedelja nema neta…dolazila su mu vec dvojica strucnjaka iz AT&T, proveo je sate na telefonu sa njima…cirkus opsti…
Ko sto rekoh…dok radi…radi, kada krene da stuca…haos.
užas čoveče, ne mogu da verujem šta ti rade. Mene bi ovo potpuno izludelo. Sa našim čovekom možeš bar da se posvađaš.Ovo mi izgleda kao još jedan dnevnik iseljenika
Moram priznati da su se stvari dosta promenile otkada sam presao na comcast. Da ih ne ureknem (kuc kuc kuc) sa njima jos do sada nisam imao problema. Naravno, pri otkazivanju ATT je opet izbio problem (iskljucili su internet, ali su mi i dalje slali racune). Naravno, opet je usledilo zivkanje 1000x i jos nismo kompletno sredili stvar (je*o mamu debilcina). Kada sam dosao u ameriku razmisljao sam da jednog dana uzmem iPhone, ali najverovatnije cu da odustanem od te ideje…jer necu nista vise da imam sa usranim AT&T. Za goru korisnicku podrsku u svetu nisam nikada cak ni cuo. Ubedljivo su najgori…svakom savetujem da ih izbegava kako god zna i ume.
Sto se tice AT&T Interneta mislim da ga u ovom mom selu uopste nema. Ali sto se tice mobitela ja koristim family paket i stvarno sam prezadovoljan od dostupnosti do svega ostalog. Hocu da kazem ne odustaj od iPhone-a
Evo bas sam urekao comcast. Lepo je radio mesec dana i danas ujutru je krenuo da brljavi. Totalni haos do pre jedno sat vremena. A bas danas sam treba da igram igricu sa kumom i nisam mogao…pa sam i dobio komentare “srbija je majka” i “hehehe…america” i sl… grrrrr :realmad:
Sto se AT&T tice, valjda to zavisi od grada. Chicago je ipak veliki grad pun solitera. U centru na visljim spratovima se sa npr t-mobile mozes slikati, dok se sa AT&T mozes slikati bilo gde drugde, osim centra. U prethodnoj zgradi gde sam ziveo nikom zivom nije radio att, pa su ljudi izlazili napolje na ulicu da pricaju…da stvar bude gora, zgrada 100 metara odatle je nacickana antenama. Svaki put kada treba nekoga da zovem imam isti strah koji sam imao 90-ih sa analognom tel. linijom u novom sadu…cuveno cekanje signala. Ovde je to…nazove…pa cuti, pa okrenes ponovo i cujes svoj eho…pa opet nazoves pa ide ono “alo jel se cujemo”. Sve u svemu…cak i to covek da prebrodi, ono sto mi je najgore kod ATT je kvalitet njihove korisnicke sluzbe, koja zahvaljujuci kvalitetu njihove usluge je stalno potrebna. Ja inace jos nisam uspeo da sredim stvar sa onim racunom, a nekako me ovaj vikend mrzi da provedem 3 sata sa njima na telefonu…a ko zna da li bi i onda dobio billing service. I onda dobijes indusa koji se izlupa gluposti i onda te samo pita “can I do anything else for you today” ili trazi da ga pohvalis menadzeru…a problem je i dalje daleko od resenja. U svakom slucaju, razgovor sa njima je ko da te neko strpao u ludaru i trebas da se sa debilcinama objasnis…na kraju i sam puknes.
Eeeeeeee, nisi tu razgovarao sa customer service representatives AOL-a to ti je da places, u sustini zavisi ko se javi. Moj tadasnji cimer se toliko smejao dok sam ja ludeo na telefonu da je na kraju ceo razgovor (kad sam konacno nekoga dobio) snimao kamerom.
Inace Comcast kod nas radi perfektno, imao je poneko iskakanje ali to je na 5 min total. Sad u Atlanti reklamiraju neki novi wireless zove se Clear ali ne da mi ne pada na pamet da ih probam kad imam comcast za 23.23$ mesecno i radi ko sat.
@moni - uzeo sam at&t plan. Supruga je dobila mobilni od firme tako da njoj nije potreban privatni telefon. Ja sam se prikljucio na plan od mog rodjaka i njegove supruge. Nemam pojma koliko oni to placaju. Ja im dam nesto manje od 30 dollara sa taksom, i pricam i saljem sms-ove koliko ocu.
@dreameru - ti covjece bas nemas srece sa tim servisima. Uvijek te prate neki problemi. Ja sam imao samo cimanje sa Avistom, zbog racuna za struju. Ovi iz apartmana gdje smo uselili nas ranije prijavili i taj prvi racun koji nije trebao biti na nase ime, dosao na nase ime i cijelo vrijeme nam se to povlacilo. Tek smo neki dan to uspjeli rijesiti. Sto se tice usluga at&t-ija i comcasta za kablovsku i Internet ja sam prezadovoljan.
Inace danas sam se ponovio sa autom. Kupili smo hondu civic, 1999. godiste za 3500 dollara.
Pa do sada sam jedino problem imao sa AT&T sto se tice customer support…tako da sam sa njima za sva vremena raskrstio…ustvari nisam jos…posto su debilcine, jos se sredjuje otkazivanje. Comcast je onaj dan zviznuo i vratio se nakon par sati…videcemo sada koliko se to cesto desava, ali osim tog incidenta…za sada se ne zalim.
Odnedavno je SBB uveo nove pakete…kako je krenulo, otkada sam ja stigao u USA u Srbiji se protok povecao 5x. Trenutno nije nista losije od amerike po pitanju download (po upload jos posustaje):
Ovde ti je ko u turskoj…za sve se cenkas. Tesko ces naci da ti kablovska stavi da net kosta toliko i toliko…uglavnom sve zavisi i za sve mozes da se cenkas.
Sto se at&t tice, ja sam placao 35$ 6mbit/768kbit u prethodnom stanu. Koliko mi je poznato 15$ je kostalo 1.5mbit konekcija, a 6 je maximalno sto imaju (za adsl mislim). Postoji nesto sto se zove U-Verse, sto je AT&T-eva kablovska i net…tu imas velike brzine, ali ti treba prvo bar milion dolara da kupis kucu u naselju gde to imaju.
Comcast ti stvarno ne mogu reci koliko bi net posebno izasao jer placam citav bundle. To znaci, kablovska + HD + HBO + DVR + 16mbit/8mbit internet je nesto manje od 100$ u promo periodu od godinu dana (inace je 130$). Pazi…i ovo sve zavisi od grada do grada, drzave do drzave…nisu svuda iste cene. Takodje, imas ilegalnu kablovsku…to te izadje 200$ da ti uvedu (imas samo basic) i preko 20 mbita internet i garanciju na godinu dana. Mnogi nasi ovde imaju ilegalno, ako ti ne treba mnogo tv i HD kanali, ja ti to preporucujem…ubedljivo je najjeftinije.
Neko ti uvede ilegalno kablovsku i jos ti da garanciju?
Nisam znao za ovo. Mada meni je to malo cudno da ti neko da garanciju za nesto sto ej ilegalno. Kako garantuje? Ako on padne, dobije otkaz ili zamijene covjeka na terenu, sta onda?
Pa nece mu oduzeti srafciger
Generalno, garancija u fazonu…ako te neko iskljuci, ukljucice te ponovo. To je to. Sve ti covek donese, cak i modem
Generalno, ja to ne bih radio. Jesam u srbiji jedno vreme krao kablovsku, ali samo zato sto su pederi i nudili su u zgradama sve za dzabe, a mene zato sto sam u kuci su hteli da oderu 5 kevinih plata za instalaciju.
Inace, ovo je manja stvar, ali primeticete da ovde nasi ljudi mnogo vole da kradu i po prodavnicama i da pri tom to smatraju kao da su nekog nadmudrili…a ne da su oni lopovi.
мени се за 5 и по месеци на необи.нет-у десило 3-4 пута да немам интернет по пар сати и шизео сам,а сада када све ово прочитам,онда схватам да немам на шта да се жалим,а поготову не на кориснички сервис…