18.jun. Mozda nije lose sto ce biti razgovor februar ili mart posto planiram promenu posla ovde. Za sada zivim i radim kao i uobicajeno.
Jel se meni čini ili ja imam najmanji CN broj? ![]()
BetterFuture
Ajde i mene : Case No: 2017EU00002XXX
DS 260: 04.06.2016
bez termin za intervju.
Ne cini ti se, za sada si No.1 :obrva:
P.S. tashana je u jednom postu napisala da je 6xx a u drugom je napisala 4xx
Vec sam bio upisao…procitao sam u nekom prethodnom postu
E ubacite i mene na listu
CN 2017EU00015***
DS 260: 04.07.2016.
MNE
Ma ja sve imam osjećaj da neće biti poziva za intervju. :==D:
Mada…ruku na srcu…kad malo razmislim…što kasnije se jave, to je možda i bolje.
A ima li iko još iz BiH ovde?
Better Future stvarno si car. Znas kad ti od srca zelim da sto pre dobijes!!!
Hvala, bas ti hvala!!! Pre svega na zelji. Kako ono bese, da ova bude THE godina, zar ne? Tu smo da pomazemo jedni drugima…
The godina definitivno!!! Ima kad objavis da si poslao prijavu da ti usmerim neku pozitivnu energiju ![]()
Better Future, a ja sam mislila da si i ti dobio?? Stvarno svaka čast što se angažuješ i deliš informacije sa nama, hvala! Držimo ti palčeve u narednom izvlačenju :pozz:
Hvala i tebi, bilo bi lepo da jesam… Idemo dalje… Za sada pomazem koliko mogu da vas sve otpratimo na drugu stranu bare.
Zdravo i od mene! I jas sum eden od izvlecenite za DV2017 od Makedonija.
Mojot CN e 20xxx a DS najprvin go prativme na 31.05, no potoa baravme otklucuvanje i vtoriot pat go prativme na 29.06 . Na site vi posakuvam sreka, osobeno na onie koi pomagaat a ne se izvleceni.
Dokolku imate nekakvi informacii za lekarskite pregledi vo Makedonija, kako i za intervjuata ve molam izvestete ne nas ostanatite koi podocna ke imame zakazan termin.
Pozdrav
Pozdrav svima.
BETTER FUTURE, evo podataka za tabelu: Case No: 2017EU00006XXX. DS260 completed on 02.07.2016. Jos uvek nemam zakazan termin.
Molba za KILIMANDZARO: Kako vidim u slicnoj smo poziciji (bracni par sa decom). Molim Vas za Vasa iskustva. Gde ste zakazali pregled? Ili su ga oni zakazali za Vas. Koliko kosta za odrasle a koliko za decu? Imate li spisak vakcina koje traze da im se dostave? Da li ste poceli da skupljate dokumenta? Za koja traze prevod?
Uhhhhhhh, imam mnogo pitanja. ![]()
Nadam se da ce kako pregledi budu obavljani, a i intervjui biti detaljnijih podataka o svemu.
Svima puno srece!
Dobro dosli na forum! Upisani ste u tabelu. Sto se lekarskog pregleda tice, da ne bi zatrpavali ovu temu, postoji tema samo za lekarski pregled. Ukratko, pozitivni utisci su za Smiljanicevu, a cena pregleda je $150 za odrasle i $100 za decu. Ali to vazi samo do kraja semtemba. Na dalje bice skuplje… S obzirom da cete intervju imati najverovatnije u novembru, mozda mozete, ako imaju slobodnih termina, da zakazete lekarski pregled do kraja septembra. Od datuma lekarskog imate 6 meseci da udjete u USA.
Bas kako BF rece. Od vakcina se trazi tetanus (boli me ruka - pocela naredni dan popodne - upravo sam popila brufen) i MMR (na koji su me upozoravali ali se ni mesto uboda ne vidi, mada kaze moze da se desi da 10 dana posle dobijanja osetis simptome prehlade). Deca, ako su redovno vakcinisana ne dobijaju nista dodatno, ne vadi im se krv i ne snimaju pluca. Mi smo zakazali Smiljanicevu.
Evo i mene
greskom sam napisala 6 ipak je 4xx i koliko vidim imam najmanji broj ,ali ne i poziv ???da li je moguce da sam nesto zabrljala prilikom popunjavanja i da necu dobiti pozivni mail?? ![]()
U tabeli sam za Vas i upisao 4xx. Kada ste poslali DS-260? Ocigledno pred kraja maja ili kasnije. Clan(-ica) Sookie ima broj 3xx…
DS-260 poslat 31.05.2016.
Nadam se da ce ovih dana stici
???
Najverovatnije da ce Vam stici u drugoj polovini septembra, znaci za novembarski intervju.