Cestitam svim dobitnicima i puno srece u USA!
Koja je fora ako neko ima broj 39xxx? Da li ce taj uopste doci na red na intervju ili ako ima srece pa da ovi prethodni otkazu u tom slucaju ga pozovu? Ja sam sa 21xxx i neku drugari sto su vec dobili GC kazu mi da idem 100% ali nikad ne verujem dok ne vidim.
Pa pravo da ti kazem, kako sam ja citao u poslednje dve godine idu i do 32000, tako da ti prolazis sigurno. A i da je manje pre 22000 su uvek isli. Tako da nemas brige. Jedino je dobro sto ce ti intervju biti malo kasnije, tj pocetkom sl godine :naughty:
Oskark kazes da milos0809 koji ima broj 21xxx imace intervju pocetku sledece godine. Ovih dana treba da izadje novi Visa Bulletin, pa da vidimo koji ce brojevi biti na redu u Januar 2012. Jer do Nove Godine su brojeve do 13500. Jas cekam bas ovaj broj od Visa Bulletin da vidim dali ce moj broj bit u Januar 2012. Inace ja imam broj 144xx, pa vidicemo kako ce da ide.
smexor, mali OFF topic: vidim da si i ti izvucen dva puta ove godine? Je li ti prvi broj bio manji ili veci od sadasnjeg broja? ![]()
Pa mozda nisam rekao bas konkretno,ali misleci na pocetak. Sve zavisi od njih kako odrede. nekada pomeraju samo na nekoliko hiljada tj 1000 ili 2000, a nekada i znaju da iznenenade pa da pomeraju i po 5000. U svakom slucaju pocetak (misleci na januar - mart)
A ako si ti 144xx po meni sigurno si u januaru…
Inace smexor ti bas imas srece :1081: Dva puta da te izvuku, ne znam dal se ikom desilo. ![]()
Nemoj da se ljutis, al ja volim da kazem za sebe u ovakvim situacija da imam vise srece nego pameti
:obrva: :bravo:
mikiSA, prvi broj je bio manji od sadasnjeg broja. Prvi je bio 29xx. E sad, sto oskark kaze, da imam vise srece nego pameti
:==D:(bez ljutnje :obrva:), mogu da kazem samo da na prvo izvlacenje ove godine nije mi bilo svejedno kad su rekli da ce se izvlacenje ponoviti i da ne garantuju onima koji su bili prvi put izvuceni,da ce biti i drugi put. Ali eto, mogu da kazem da je sreca definitivno tad proradila i izvukli me i po drugi put iste godine. Sad cekam da vidim dali i kad ce intervju biti zakazan.
:ziveli2::tubac::trubac::harmonik::punk::bravo::==D::1081:
!!!
Nakon sto sam napisao prethodni post ovde, otisao da provjerim e-mail i pise imate 2 nove poruke. Na jedna od njih pise: “Imate promena na vas status, logirajte se da provjerite”. Ja napravio log in, i sta da vidim:
INTERVJU ZAKAZAN za 05-ti Januar 2012 !!!:bravo::
Sad ce oskark da kaze ti stvarno nemas pameti ![]()
To ti kazes
Al dobro sta ces, tebe izgleda hoce sreca :1081::c010:
A ono glavno je da ti cestitam :bravo: . Znao sam ja da ces doci na red.
Sreca pa imas vremena da skupis sve papire i da se primpremis lepo za intervju ![]()
Ako ti je razgovor zakazan za 5. Januar lako je zakljuciti da su te obavijestili o tome tacno 60 dana prije razgovora. Neka i drugi forumasi napisu da li su ih obavijestili na 60 dana ranije o datumu razgovora pa da vidimo da li je to standard za obavjestavanje (60 dana) na koji se dobitnici mogu osloniti u vezi sa vremenom za prikupljanje dokumentacije.
Zvao sam ambasadu i rekli su mi da mi NE treba uverenje o (ne)sluzenju vojnog roka, to treba da donose samo oni koji su sluzili vojni rok.
Pre dva dana sam imao pregled u Smiljanicevoj i sve je dobro proslo, doktorka mi je dala kovertu koju nosim na razgovor kao i snimke pluca, i neki papir o vakcinisanju koji dajem imigracionom na ulazu u USA.
Kobe, uzmi od doktorice i sebi jednu kopiju papira o vakcinisanju, vjerovatno ce ti nekad trebati u buducnosto a tamo u US su vakcine pravo skupe, pa da si i time pokriven…
Mislim da ti ne treba dodatna kopija posto ti na aerodromu oni nece uzimati taj papir. Potvrda o vakcinisanju ti sluzi samo u slucaju da hoce da te pelcuju opet
Onda ti izvadis papir i viknes: “Stojte braco, ne plasi se Kobe vakcine, nego sam vec primio jednu turu!” :;D:
Ali je mikiSA apsolutno u pravu da treba da sacuvas taj papir, jer ce te primera radi prilikom prvog lekarskog pregleda pitati koje si vakcine nedavno primio, a ti vodeci se parolom pametan pise, a budala pamti izvadis papiric i viknes: “Stojte braco, ne plasi se Kobe vakcine…”, ne ne ne, to je za onaj prethodni slucaj, sad ne vices nista posto si u cekaonici i neces da svi odmah vide da si balkanac, jer si najglasniji, vec izvadis papiric i gurnes ga ispod saltera i namignes medicinskoj sestri :;D: Ne, ne, ne, ne, ja se izvinjavam, ne namigujes, jer ce onda pomisliti da joj dajes broj telefona na papiricu, pa kada shvati da nije to sto je mislila ima opet da te vakcinise. ![]()
Pa da, iskopiracu ovaj papir sto mi je ona dala.
Tako sam nesto i ja kontao. Po nekoj logici,ako idu tim tempom,ja bih negde u aprilu dosao ne red sto mi sasvim odgovara.
Sad sam slucajno proverio mail i u draftovima vidim od 23.oct od US department of state da sam viza dobitnik bla,bla… i da treba da platim onih 879$, mada mi jos nije zakazan razgovor, i da im posaljem Western union-om i to sve u roku od 72 sata!!!Mislim,sto je odavno proslo… Jeste li vi dobijali taj mail?
Please Note!
The payment must be sent via Western Union in maxx 72 hours after you have received and read the email from U.S. DEPARTMENT of STATE. You are strongly encouraged not to wait until the last day to pay. Heavy demand may result in system delays .
Crvenim slovima,molim lepo.
@milos0809
to je bio slican email ovome? link
Mislim da je to nekakva navlakusa, jer procesiranje za DV se placa na dan interviewa u ambasadi, a ne nekoliko mjeseci prije.
Takodjer, zamisli da to sada platis, pa da ne prodjes recimo lijecnicki pregled?! Bacio si novac u vjetar.
Takodjer iznos koji se placa za DV u ambasadi je $819
Evo malo za info:
@marton
Identican mail sa sve mojim podacima,jedino drugoj osobi treba da posaljem pare na istu adresu u Londonu!!! Ladno su maznuli podatke,mamicu im hohstaplersku. Hvala na brzom odgovoru! Znam kako ide procedura a cini mi se da niko nije spominjao ovako nesto na forumu dosad i zato mi je bilo cudno. Ko zna,mozda im neko i uplati…
Hvala na brzom odgovoru.
Kako nije spominjao?!? O tome se nasiroko pisalo, tj. o navodnim dobicima. Cak je sluzbenik US ambasade u Beogradu rekao da je i njima stigao takav mejl :==D:
Onda ja nisam citao. ![]()
Moracu da precesljam forum…
Upravo tako
Samo ti kazi njima :obrva:
Inace ima i tema otvorena o tome, nije tesko naci :no: