kolike su mi sanse da me izvuku na lutriji za 2010?

Ova godina je nasa!zato nemoj te se sikirati!samo se treba nadati:)

Prakticno dan pred pocetak prijave izasla su i uputstva.:stuck_out_tongue:

Pa to ti je kad izbacuju novi feature u svom softwareu… bilo je dosta bugova u tim online provjerama aplikacija.. pa nisu znali da li ce to uvrstiti ili ne… u novi release

Nadam se, cekam…pa ko ceka valjda doceka :slight_smile:

Ljudi,

samo se vi prijavljujte i znajte da postoje i velike sanse da budete dobitnici…slazem se da se ovde javljaju samo ljudi koji su dobili GC, ali ima i nas koji nismo dobili GC prve godine (ja sam je licno dobila 2. godine), a i mi se trudimo da nasim iskustvima i znanjima pomognemo svima vama koji dobijete prvu kovertu, da sto lakse, bezbolnije i sa vise znanja nego sto smo mi imali kad smo bili na vasem mestu, dodjete do vize.

Znaci svima puno srece i puno pozdrava!

Hvala V777, kao i svima ostalima sto se trudite. Milosu velika zahvalnost na ovom sajtu :slight_smile:

Eh da ja vama ispricam svoju pricu.Ovako mi smo trebali da idemo u ameriku prije jedno 6 mjeseci jedan prijatelj nam je trebao poslati papire i isao je tamo sve ispitivao se dali moze i sve i sve je bilo ok!znaci on je nama trebao sve to poslati da mi predamo za imigraciju u ameriku,ali moja mama ima kredite na sebi i ima jos jednu godinu da ih vrati i zato nije htjela da ide odmah!eh sad posto sam ja saznao za ovu lutriju i posto ako se ona dobije ceka najmanje 1 godina da se ide u ameriku ja sam odlucio da nas prijavim!Znaci ako ne dobijem green card idemo na ovaj drugi nacin ako nam uspije!ali eto vise bi volio da idemo preko green card!ali hajde bit ce kako bude!

Administrator:
Ova poruka sadrzi netacne informacije! Za objasnjenje, molimo Vas da procitate i ostale odgovore u ovoj temi.

Jel problem da napises malo vise (moze u drugoj temi) o tome na koju foru idete? Posto nisam siguran da sam cuo bilo gde da prijatelj moze da ti radi sponzorstvo za imigraciju… :nene:

ma joj oko toga su se pozabavili moji roditelji ali koliko ja znam ima neka famly imigration to je 100% sigurno!znaci covjek je 3 puta isao u ambasadu u kentucky gdje on i zivi,raspitivao se kako mi mozemo da dodjemo u ameriku i rekli su mu da je naj bolji nacin da idemo preko te famly imigration!znaci imamo te papire koje nam je on poslao faksom te formulare!ja ne znam sad rekli su mu ako bi odmah predali papire da bi za najvise 3 mjeseca mogli da budemo u americi!

jel znas koji je formular u pitanju, cisto da se informisemo malo? :srbinsti:

ako mi vjerujes nemam poima!ali hajde ovih dana cu se cuti s njima 100% pa cu se malo raspitati oko toga!

Hmmm, ja ovo sad prvi put cujem za family immigration a da ne postoji rodjak ovde. A predjoh uscis od prvog do poslednjeg linka za sve ove godine. Ne bih da budem negativna, ali to mi je prilicno sci-fi jer inace bi se porodice masivno useljavale. Nagadjam da se radi ili o employment visa gde postoji pravo da se dovede porodica… ili azilu mozda? Neznam stvarno prvi put cujem za ovako nesto. Bas sam nestrpljiva da vidim o kakvim se formularima radi…covek se uci dok je ziv lol

za family immigration moras da imas family tamo :a014:
ako nije problem raspitaj se malo za detalje, nije bas tako lako otici. koliko ja znam i za sve vrste takvih odlazaka treba biti spreman na najmanje 2 godine cekanja …

ma lozi vas decko.. sta ste se odma svi primili..

eh ovakav je slucaj malo sam pricao s roditeljima!taj nas prijatelj ima nekakvu svoju kompaniju(neki lanac super marketa)mada je on otisao u ameriku prije 15 godina!eh sad nesto on planira da moje roditelje zaposli da tata za njega vozi a mama da radi kao prodavacica i na taj nacin ce nas sponzorisat ako to tako ide ja ne znam!eh sad da li on baca suplju i dali to ide tako ja ne znam!ali znam da je spominjao nesto famly imigration ili sam se ja zajebo??ali sam siguran da je spominjao!eh hajde vi meni sad objasnite dali ovo ide ovako??

Izvini sto pitam, ali koliko imas godina?
On moze da sponzorise radnike nakon sto dokaze da ne postoji nikog u Americi ko ispunjava te uslove… tako to otprilike ide (moze da navede da osoba koju zaposljava mora da zna tecno srpski itd itd) ali ne vidim kakve to veze ima sa decom - jedino ako nemas 12 godina lol

Ako idu na radnu vizu, a gde ce tebe staviti ? U kofer?

Prijedlog za Srdjevica.. da obrise zaadnjih par postova.. samo ce izazvati laznu nadu kod nekih ljudi…

Mislim da ovo nema nikakvog smisla.. i da ne vodi nicemu

Endorsed!!!

Decko je rodjen 1991, sto znaci da ima 17 godina. Dakle, maloletan. Sledi, moze da ide sa roditeljima.

Jeste se malo izleteo, pomenuo “family”, ali smo svi, je li, skontali o cemu se radi… kontam staviti disclaimer neki uz njegov prvi post, ako nije problem, cisto dati naznaku ljudima da citaju dalje (to sam i na blogu uradio kad se jednom tema zakuvala bas svetski, ako se secate…)…

nekako mi trulex da brisem postove… jos ih je malo. :smrc:

EDIT:
evo, sredio. bacite pogled, i vicite ako mislite da ipak treba da brisemo ovo. :wink: