Da li neko zna kolika je kvota za srpske drzavljane za 2016 godinu ili koliko primaju srpskih drzavljana za 2016?
Hvala
Ako se ovako nastavi otvaranje novih tema za svaku sitnicu bez citanja foruma (a tek je pocela prijava), forum ce otici u qurac i izgubiti stare korisne clanove. Vidim da ljudi napustaju forum jer vise nije mesto informisanja nego zatrpavanja i svadje. Korisne infromacije se sve teze nalaze zatrpane ko zna gde. Godinama sam tu, znam da admini ne reaguju, i ovo sve gubi smisao.
Klasicna glupost od teme, naslov “kvota ili procenat Srba za 2016” ne zelim ni da komentarisem. Izvinjavam se sto ovako komentarisem ali miljan je stvarno u pravu. Ranije sam uvek citao sve nove poruke, sad stvarno nema smisla. Pogotovo nema smisla odgovorati na besmislena pitanja i teme…
Zato IgorMad idi na temu “otici ili ne”,pa kazi nesto konkretno
Salim se naravno,samo ako zelis,inace potpuno si u pravu!
Balkanskitajfun, cenis da imas vece sanse ukoliko obogatis svoju psihu ovom krucijalnom informacijom za svoj odlazak?
3%…
Evo ako ćeti biti lakše, nije mi bilo mrsko napraviti ti statistike od 2007-2013. Kao što se može vidjeti, kod BiH i HR su svake godine skoro sličan broj prijava, dok kod SRB taj broj zna da varira poprilično. Od broja prijavljenih 3% bude izvučeno.
E,super sto si ovo iskopao,mislim zanimljivo cisto da se vidi koliko i kada je ljudi dobilo. Hvala sto te nije mrzelo :;D:
Ako su ovi podaci tacni, u BiH i nije tako losa situacija :).
A ja baš razmišljam kako je broj izvučenih iz BiH u opadanju, a prijavljenih sve više…
Evo jos jedna detalnja statistika DV 2007-2013 http://travel.state.gov/content/dam/visas/DV_Applicant_Entrants_by_Country_2007-2013.pdf
Šta znače onoliki brojevi? Koliko se osoba prijavilo?
Po državama koliko je bilo prijavljenih… Statistika, zanimljiva statistika…