Sto se tice konkretnog slucaja - provericu pa javljam. Nasao sam cene porodjaja po drzavama (2008,2009 i 2010god.), ako ovaj sajt pruza validne informacije.
Mozete pogledati ovde
Sto se tice konkretnog slucaja - provericu pa javljam. Nasao sam cene porodjaja po drzavama (2008,2009 i 2010god.), ako ovaj sajt pruza validne informacije.
Mozete pogledati ovde
Nisam ni ja nista platila jer sam imala dva zdravstvena osiguranja. Kazem cene koliko kosta za nekog ko nema zdravstveno posto su mi toliki bili racuni. A ne znam za Ilinoju, nisam tamo zivela. Dzabe je ako si ispod granice siromastva i kvalifikujes se za drzavnu pomoc - Medicaid program. Ali za to treba da ste duze u americi a ne da se dodje pred porodjaj, ne ide bas tako. Pa zamislite koliko bi onda kostale te “anchor babies”. Pa svi bi dolazili da se poradjaju ovde da moze za dz.
Dzabe tj drzava pokriva ako su sirotinja, ali ne bas beskucnici, ispod “poverty level threshold” u odedjenim drzavama ako se kvalifikuju i ako su dovoljno pismeni da nabave i pozalju zilion papira koje treba poslati za aplikaciju.
Sve u svemu - nema dzabe ni kod stare babe:)…
I koliko para,toliko i muzike.
Upravo. Bolje plati 2000 dolara (sto je cesto “out of the pocket” maksimum koji osiguranje ne placa) nego da budes ispod granice sirotinje. Nije to poenta koliko kosta nakon osiguranja. Bolje imati vecu platu pa da ti ej 2000 smesna stavka.
napomena: 2000 je uzeto kao primer, to je varijabilna cifra ali tu je negde +/- x