Da, da. Arlington je meni potpuno ubran. Dolazim tamo krajem avgusta… verovatno cu biti u Ballstonu ili Clarendonu - mada posao mi je u Herndonu. Malo cu da se vozikam svakog dana levo desno, ali mislim da vredi. Ipak DC je na par minuta metroom, a i sam Arlington ima puno stvari.
U svakom slucaju, mislim da jos uvek nisam za suburbs, tako da cak i sat+ vremena voznje dnevno nece predstavljati problem. Inace, Georgetown je meni bio favorit, ali s obzirom da je sa druge strane reke (citaj saobracaj na mostovima katastrofa), ipak je Arlington bolji izbor.
Trenutno nemamo aktivnih clanova u Severnoj Virdziniji. Ja sam se odselio pre 3 godine mada sam relativno cesto tamo, sto u poseti, sto u prolazu. Arlington, a i cela NoVA je definitivno mesto gde bih ziveo ponovo.
Super, samo si mi potvrdio moj research za Arlington
Ako ima neko od clanova foruma u regionu ili poznanike koji su tamo, ja cu biti tamo krajem meseca i nadam se da cu uspeti da nadjem nekog “naseg” da malo procaskamo o trenutnoj situaciju na terenu
@Nikolaniko Mi smo od pre mesec dana u Arlingtonu.Ni sama nisam znala da je toliko lepo dok nisam sada procitala temu???sta ces… u ovoj pocetnoj trci covek samo gleda kako da pregura dana…mada sam osetila koliko je skupo! javi se na pp za dogovor @Magelan sad sam ti pisala pp i vidim da si ziveo ovde…drago mi je da cesto dolazis pa se obavezno javi…imas kontakt na pp!
Ja zivim u Arlingtonu vec tri godine pre toga sam zive u Alexandri-ji. Trenutno sam na Columbia Pike i ne planiram da se selim iz ove regije za sada. Javi te se slobodno ako imate neko pitanje.
Bili smo u Ambaru u Arlingtonu pre jedno mesec dana. Unistili smo se od onog kako ga zovu Ambar Experience. Lep je bas, mladi uvece krenuli da izlaze, deluje bas kao neki Evropski grad.
Ih, imam ja pitanja mali milion, ali ima vremena, pricacemo Wolf i Ggaga su koliko vidim rezidenti tamo, nisam skontao dali je Vuxanne u prolazu ili je u Arlington.
Kako god evo kako stoje stvari kod mene: Ja dolazim krajem ovog meseca. Radim za konsultantsku firmu koja pokriva veci deo NoVA area i DC, trenutno klijent mi je u Reston-u, ali ce ih biti svuda po NoVa i DC.
Kontao sam da prvih par meseci putujem iz Arizone dok ne razgledam okolinu i verovatno cu biti blize Tyson/Merrifield regionu dok sam sam, ali smo kontali sa suprugom da bi Arlington najvise odgovarao, sa obzirom da volimo urbane sredine, cuo sam da su skole solidne, lokacija je odlicna i nece puno uticati kad budem promenio klijenta.
Ako neko ima neku sugestiju ili misljenje koje bi moglo da pomogne da realizujem plan bolje ili bezbolnije, have a bujrum. Ocekujem da ce NoVA veterani pomoci sa savetima