Tikice CN mi je 2016EU00003614…lutriju sam igrala 30.10. a intervju mi je bio zakazan za 6.10…videla da sam izvucena 8.05. ,krajem maja sam popunila I poslala aplikaciju
Prvo, Jovana sve cestitke na pozeljenjavanju :bravo:
Posto ispade da smo samo Tikica i ja besposleni nedeljom, ako se ti slazes Tiki da prebacimo za 20ti kako bi nam se i Jovana pridruzila. I naravno ako se neko jos prijavi.
i ja sam 20og u Bg-u, zakazan lekarski… Ne znam do kad to traje samo…
Ja cu u bg stici u utorak oko 19-19:30 pa bi mogli vec oko 8 da se nađemo,naravno ako vam odgovara.
Ajmo ljudi konacno… Utorak (20.10.2015) 20h O.U.R. Bar. Moze? Ko dolazi nek samo prijavi i da se konacno okupimo i razglabamo o “zelenim” stvarima ![]()
Ja dolazim :))))
Jovana hvala na update-u, uneto u tabelu! Računaj da je 20h dogovoreno!
Lekarski završavaš okvirno oko 15:30h (barem je tako bilo u Danicinom slučaju).
Ako ti je previše kasno 20h, možemo pomeriti okupljanje i za malo ranije pa da se priključi ko kako može do “zvaničnih” 20h?
Dolazim svakako! :==D:
Samo da dodam informaciju da će nam se pridružiti i Danica koja 20.10. ima intervju. Sigurna sam da ćemo imati razloga da joj čestitamo, i naravno čujemo sveže iskustvo sa intervjua :==D:
Super! Polako ali sigurno sve nas je vise
Bice to sjajno druzenje, a sveze intervjuisani u centru paznje ![]()
Da li se definitivno okupljamo sutra…ja dolazim iz kg-a…pa cu pravo sa stanice da se pridruzim. Od koliko sati cete biti tamo? Vrv cu stici I pre 8 ![]()
Da! Definitivno!
Ostalo je za 8, ali ako neko dodje ranije neka se fino raskomoti i saceka ostale ![]()
E, sad kako cemo se prepoznati pojma nemam ![]()
Jovana ja mogu da dođem i reanije, nije problem. Evo biću tamo 19:30h, a ako treba još ranije napisi ovde proveriću forum svakako u toku dana.
Hahhahaha, ja sam se isto pitala :bravo::blink:
B&V kapiram da ćeš mene možda uspeti da prepoznaš iz američkog kutka?
Ako ne, onda ko prvi dođe neka kaže konobaru da očekuje još ljudi i da ih uputi za dati sto, a svaki sledeći neka pita konobara za kojim stolom je okupljanje forumaša i rešen problem :==D:
Ljudi Danica nažalost neće moći da nam se pridruži :nene:
Završili su dosta rano u ambasadi i vraćaju se nazad za NS.
VIZE SU IM ODOBRENE!:==D:
Rekli su da vam prenesem pozdrave i žele nam lepo druženje večeras ![]()
Hahhahaha, ja sam se isto pitala :bravo::blink:
B&V kapiram da ćeš mene možda uspeti da prepoznaš iz američkog kutka?
Ako ne, onda ko prvi dođe neka kaže konobaru da očekuje još ljudi i da ih uputi za dati sto, a svaki sledeći neka pita konobara za kojim stolom je okupljanje forumaša i rešen problem :==D:
[/quote]
E to je super predlog. Ko dodje samo neka kaze konobaru gde je ekipa forumasa i ovaj ce ga uputiti, a ko dodje prvi neka kaze da je iz ekipe forumasa
ahhaahha
Eh, steta sto nece doci, ali bitno da su im vize odobrene
polako ali sigurno svi zelene ![]()
Da se javim samo da ne mogu doci… Zavrsio sam lekarski i sad cekam 16h da pokupim rezultate pa jurim u drugu smenu… Sutra pisem kako je bilo u ambasadi!
Evo ja upravo cekam bus. ..javljam se kad krenem, do 8 stizem sigurno,ako budem tamo i ranije sacekacu vas, nemojte da se cimate ! To je na tasu ,pored kon tikija,jel tako?
Uzivajte ljudi i za nas koji smo ostali kod kuce!
![]()
Da, na Tašu. Vidimo se onda u 20h :bravo:
Hvalaaaa, hoćemo…pa naredni put da se okupimo u većem broju ako je moguće :ziveli2:
Za sve koji su se pitali kako je bilo na okupljanju…bilo je SUPER!
Možda nas nije bilo mnogo, ali je to bilo kvalitetno vreme sa super ljudima!
Mislim da nam je i vremena bilo malo za sve što smo želeli da ispričamo!![]()
Jovana je podelila svoje sveže iskustvo sa intervjua i obećala da će napisati i koji red ovde na forumu. :==D:
Ništa lepše nego kad upoznate ljude koji razmišljaju toliko slično vama! Neverovatno je kako svi prolazimo kroz neke slične situacije, a opet kako je i svaki slučaj specifičan. Na kraju sve nas čeka manja ili veća doza neizvesnosti tamo preko i mnogo je lakše i lepše kada to sa nekim ko vas razume podelite :ziveli2:
U svakom slučaju divni ljudi i sjajno provedeno vreme koje će se nadam se ponoviti ![]()
Samo zelim da potvrdim ovo sto je Tikica rekla! Mi cemo svakako nastaviti da se okupljamo a bilo bi jos lepse kad bi nam se jos ljudi pridruzilo!
P.S. Na stranici intervju 2016 sam upravo napisala svoje iskustvo sa intervjua ![]()
Poozdrav svima!!!
Da, da… saglasan sa damama… super provod, sjajna razmena misljenja i planova…
ne stajemo dok ovo ne pretvorimo u praksu ![]()