Pitanje vezano za tehničke stvari...

Ili ja nisam dugo bio na forumima, ili na ovom sajtu baš nije lako sve naći, u svakom slučaju blam me što moram postaviti ovu temu :no:

Pitanja:

:wtf:

1. Kako podesiti potpis na forumu?
  2. Kako odgovoriti na privatnu poruku? Jbt, nigde ne mogu naći Reply ?

Hvala na odgovoru :==D:

1.Klikom na privatnu poruku u donjem desnom uglu postoji reply.
2. U gornjem levom delu svake strane na forumu prva opcija je Kontrolna tabla. Kada tu kliknes dobices ceo novi menu za upravljanje i promenu svog naloga. Jedna od opcija je i IZMENI POTPIS.

OMG! :wtf:

To se pojavilo tek sada, pre nisam imao te opcije… znam da sam pažljivo gledao, i gledao. :1060: :do’h:

Ja ne mogu da nadjem kako da posaljem privatnu poruku!

kliknesh na korisnika kome zhelish da poshaljesh, idesh na “contact info” i onda “poshalji privatnu poruku korisniku xxy”

:wink:

Ah, hvala ti :slight_smile: Mnogo mi nesto stvari ima ovde.

Laze Dare, korisnik xxy ne postoji! Evo ja probao… :smrc:

ajme mene :frowning:
provalio si da sam veshtac… nishta, krecjem ja polagano na lomachu… :frowning:

Ajme, evo ni ja ne znam kako poslati PP. Niti vidim contact info.. :o
Jel to mozda zbog broja postova.. ili sam stvarno corava?

Klikneš na nadimak člana i otvori ti meni u kome je jedna od stavki “Pošalji privatnu poruku…”.

Zelenka, tek posle 30 postova na forumu mozes slati privatne poruke. Do tada samo mozes odgovarati na dobijene. Pozz

Trebalo bi da je 10 za privatne poruke a 30 za chat.

slazem se sa Zanom, ne znam sto bi pp bile luksuz…

To je skorasnja izmena, ranije nije bilo tako…ali, postalo je ucestalo da se prijave novi clanovi i krenu da zasipaju druge clanove privatnim porukama bez daljeg (ili prethodnog) ucestvovanja na forumu. Vecina privatnih poruka moze da bude odgovorena javno… :slight_smile: ja to iz perspektive onog ko ih dobija u prilicnom broju, a vecina poruka je u vezi svega onog o cemu diskutujemo na forumu. Nema nikakvog razloga da se sve to ne podeli sa drugima.

Hvala!
Znaci 30 za PP? Auuu.. previse, brate. :slight_smile:

Ali ima Zana pravo, naknadnim citanjem/trazenjem sam nasla odgovore na sve nedoumice. Sve pohvale!!

Pitanje za administratore:

1. Koji se mineral me nalazi zajedno sa olivinom u ultramafitima?
  2. Sta su to diasistne stene?
  3. Koliki je preocenat kslije u granitu?
    E vidite to su laka pitanja za ljude iz moje struke. A komplikovana za vas. Isto tako su vasa objasnjenja komplikovana za ljude iz moje a vidim i drugih struka. Sve genijalne stvari su jednostavne. Elam. Ako sa tri - cetiri klika misem ne mogu da nadjem sta mi treba, onda vi niste dobro obavili posao. Forum je nepraktican i nepregledan a pretrazivac-truba. Na 15-tak sam foruma ucestvovao i aktivno polemisao i znam sta vam pricam. Ovo mora da bude mnogo jednostavnije i razumljivije. Hvala na razumevanju

Sve to komsho mozes lepo proguglati isto kao sto i odgovore na sva pitanja tako da ko voli nek izovoli ako ti se ne svidja uredjenje a ti nadji drugi sajt :wink:

Dyslexia or something else?

Udruzeno smo proverili (google, wikipedia) tvoja pitanja (u stvari ono sto smo mislili da si hteo da pitas) i nasli odgovore (Ultramafic Rock, Silica)… nije ti neka fora (mada je nama bilo dobro zezanje), ako nisi nasao sta ti treba, trazi covece dalje - tek posle ovakvog posta srecno u dobijanju odgovora od forumasa.

Tako da nije problem… forum je ok, osim sto su svuda rastrkane zelje, cestitke i pozdravi. Sigurna sam da mozes pronaci neki forum koji ti vise odgovara.

Komsho?!? Vratili se, a? Potrosili zalihu kreme za suncanje i ajd’ nazad… :grin:

Hahahah dobro bivshi komshiluk :wink: Kreme za suncanje josh uvek ima ono shta me fascinira ovde su SF faktori zastite… 70SFP??? na kojoj lestvici??? kako??