Dobio sam juce I 134(faxom) i ladno su mi pogrijesili prezime Milankovic umjesto Milakovic :bravo:. Lik koji mi je poslao je sad trenutno otputovao i vraca se za 7 dana. Sta mislite da li to moze praviti problem? Naravno ne mislim to predavati osim ako mi traze.
E da , cuo sam se s njim i kaze ako budu pravili problem poslace faxom ispravan za 7 dana direktno u ambasadu.
Ima ki neko slicno iskustvo ili je cuo nesto , hehe :w00t:
Mi smo imali isti slucaj, umesto Mihajlovic, bilo je Mihailovic. Nesto se secam da je bila jos jedna greska, dal’ kod adrese, nisam siguran. Mi smo AoS kao takav predali i niko nije nista pitao…tako da mislim ne treba da brines. Ako ti bas i bude to neophodno da ti izdaju vizu, sto cisto sumnjam..verujem da ce ti reci da im dostavis novi kasnije.
Inače, ako ima neke veze s ovim, meni su svi papiri bili na ime SRDJEVIC, pa mi opet nataknuše ovde SRDEVIC… :belj: stric je, naravno, napisao ovde SRDJEVIC kad je slao garanciju. (doduše, meni su to SRDJEVIC utefterili kao alias… još samo 1.5god i vraćamo J na velika vrata… :ludak:)
Tako da sam i ja tehnički imao garanciju na pogrešno ime…