Pohvale, predlozi, zalbe :p

Ma kako broken links!? I Zana mi to rekla:blink:
Ja ih vidim bez problema, mozda je kod vas neki prob jer imaju ekstenziju .ico
Aj’ saljem ti nekako.

nego da se mi vratimo na lokacije ovde di mu mesto… :obrva:

Zana je primetila da iako imamo 2 adrese i dalje ne znamo ko je trenutno gde (tj. iz koje perspektive piše), te ajde da započnemo brainstorming i ovde javno da vidimo valja li rešavati ovo ikako… :dedica1:

pošto mi je malko trulex da stavljamo i treće polje “lokacija”, predlažem sledeće: “godina emigracije” ili slično… Dakle, ko još nije, ostaviće prazno (u najgorem slučaju može da stavi tekuću godinu a da još nije otišao)… mislio sam možda samo da/ne pitalicu “da li ste emigrirali” ili slično, ali kontam da je ipak bitno i kad je došao…

predlozi?

Godina je po mom misljenju ok…

ja mislim da je tu najbolje staviti lokaciju na kojoj se trenutno nalazis i to je to
ili ovako ostaviti, a mi koji jos nismo u USA da stavimo pored mjesta To be :grin:

Pa ne bi bilo lose da vi stari vukovi koji ste davno emigrirali
u potpisu staviti ove podatke koje i mi imamo

ili da upises i godinu emigracije gore nije ni to lose

Posto imamo dosta BOTova na forumu… mozda da prilikom registracije postavis… onu slicicu.. sa brojevima.. pa da moraju to upisati..
prije registracije.. Ili neko pitanje.. iz opce kulture na nasem jeziku
:slight_smile:

Jedan mali prijedlog.
dodajte edit tipku.
Jer ako netko slučajno nešto zaboravi napisati, ne može editirati svoj prijašnji post.

Moze, ali valjda samo 15 minuta nakon sto je napisao post

Dragi svi,

Ja stvarno moram da pohvalim ovaj site. Već nekoliko godina me kopka ideja da se prijavim, i nekoliko puta sam pokusala na netu da potrazim aplikaciju za prijavljivanje, i nesto sam i nalazila ali kad god bih stigla do dela da treba da nesto platim, ja bih prekidala ali sam zato dobila pun inbox spamova sa ovih sajtova.

Ovde imate bukvalno sve informacije, sve je jasno… Članovi su neverovatni, ima odgovora skoro na sva pitanja, i to sa takvim detaljima. U svakom slučaju ovaj site mi je dao potpunu sliku i pomogao mi da prelomim i odlučim.

Ja se ove godine prijavljujem, a vi, pliz, držite palčeve:)

Drzimo ti palceve! Samo napred!

Pošto više nema koverti, mogli bi administratori da razmisle i o preimenovanju nekih podforuma :slight_smile:

sređivanje (brisanje ili spajanje) duplih tema - razlog: jednostavno se izgubim kad tražim nešto, search umesto rezultata za koje znam da negde postoje na forumu, izbacuje mi redovno teme o prijavi na lutriju i slično tome.

možda napraviti 1 podforum gde novi članovi prvo moraju da pročitaju pravilnik i sticky teme, da se predstave, tipa ‘‘Ja sam Darko iz NS, igram loto već 10 godina…’’ i da im se tek posle te poruke omogući pisanje na ostalim delovima foruma.

Vrlo dobra ideja! Izbegli bi i onaj dziberish spam sto se povremeno pojavljuje na engleskom.

Dobre ideje Dare.Ne znam šta više da kažem za nove članove jedino da na index stranici tamo pored satova stoji i “SA TROGODIŠNJOM ŠKOLOM NE ISPUNJAVATE USLOVE ZA UČESTVOVANJE U ZELENOJ LUTRIJI” mada opet bi se neko javio da pita :slight_smile:

Moje rešenje je za slične stvari da se odredi 1-2 moderatora koji će pratiti stanje i ako neko otvori novi topic sa već postavljenim pitanjem jednostavno ga zatvori i ostavi link do već otvorene teme sa takvim pitanjem.

Ummm… Ne mogu da posaljem privatnu poruku, tj. nemam nikakvu opciju private message. Treba li da ispunim neku kvotu od npr. 10 postova ili slicno? Hvala :slight_smile:

Upravo tako. Time se sprijecava da novi clanovi zasipaju porukama stare clanove, prije nego nadju odgovor na forumu.

@administrator Ja bih licno to isto pravilo uvela i za otvaranje novih tema..

E to je pametno, bez 10 postova ne možeš otvarati topic npr.Tako će se ljudi ohrabriti da sami pronadju odgovor koji je tu u 99% slučajeva.

uglavnom je odgovor na istoj strani, eventualno prvoj strani sledećeg podforuma, pošto su to uvek opšta pitanja …

Hteo bih da pohvalim forum, članove, teme, postove… ma sve sjajno…

Moje pitanje se odnosi na Naslovnu stranu sajta, da li će se ažurirati strana, bilo bi lepo zbog novih članova i onih koji će tek da pristupe sajtu da se naslovna strana ažurira da se vidi da je sajt a i forum " živ " ?

Ja bih zeleo da pohvalim samog sebe… ovo mi je okruglo 600. post. Nije nista znacano, cak ni vazno, ali mi je zapalo za oko, pa ko velim da obelezim jubilej…