Vec desetak dana imam problem sa sajtom https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(ufrxz5lmjke2h3c5ju1y4r4j))/Secure/StatusCheck.aspx
Kada unesem svoje podatke i confirmation number dugo otvara i na kraju samo beli ekran… da li se to jos nekome desava? Od maja proveravam redovno…
Pa, je li moguce da si do sada cekala sa tim pitanjem?!! Da li si pokusala da otvoris sa drugim browserom? (Firefox, Chrome, Opera…)? Ono sto ti ja mogu pomoci je da mi (ili nekom od administratora) posaljes podatke pa da ti proverimo. A u slucaju da si izvucena, popunjevaj formulare brzinom svetlosti!
Odjednom je proradilo… ali nisam ja te srece HAS NOT BEEN SELECTED… :no:
Da li jos da se nadam… da li moze da se desi da me izvuku u avgustu?
Hvala na odgovoru…kao sto rekoh proradilo je.
Ja redovno proveravam ali NISTA :nene:
Eh, jbga… Glavu gore, i cekaj sledecu. Samo ne odustaj!
I ja kad sam pokusavao da proverim za devojku nisam uspeo. Svaki put mi govori da Confirmation Number nije dobar, i kad probam bez njega, na opciju da sam zaboravio broj ne mogu da ga dobijem, kao da je nisam prijavio a sacuavo sam sliku da je proces zavrsen.
Drugari pomagajte, dugo se nisam logovala na ovaj sajt jer sam mislila da ako budem izzvucena da ce mi poslati iznenadjenje na mail… kako mogu da proverim da li se nesto izdesavalo od poslednjeg logovanja na ovaj sajt?
Hvala. :wtf:
dvlottery.state.gov …ovde proveravas da li si dobitnik… Srecno!!!
https://www.dvlottery.state.gov/ … ovde!!! Ako ste zaboravili conformation nb. imate opciju da unesete licne podatke da bi proverili! Pozdrav!!!
ja ne mogu da proverim rezultat uopste… imam print screen podataka al kad ih ukucam, uvek mi pokazuje da neki od unetih podataka nije tacan! slao sam mejlove kentakiju al oni samo kao papagaji ponavljaju proverite jos jednom mozda ste pogresili mi ne mozemo da proverimo za vas… a siguran sam da sam uneo ispravan conf number probao sam jedno 100 puta od maja… ako neko zna u cemu je problem molim za pomoc…
Ne znam kako je to uopste moguce. Probaj da proveris da ne kucas nule umesto slova O ili obrnuto.
I proveri za koju godinu proveravas?
Hm, poveri da li si ukucao prezime, i ako jesi pazi ca ne koristis “Ž,Š,Č,Ć” jer ta slova nece prepoznati njihov sistem…takodje provaj da se ulogujes pre Internet Expolera, Google Chrome i Mozile, ako nece ni to na pamet mi pada ideja da npr. posaljes meni ili nekom drugom clanu foruma kome verujes konfirmavioni code i ostale podatke pa da neko od nas pokusa a proveri za tebe.
probao sam sve sem mozile i nece, u onom upustvu kaze da je najbolje IE 8.0 ili noviji al opet nece… posalcu ti print screen u inbox pa ako mozes ti proveri mi ? i jel sad kasno sto se tice papirologije iako sam izvucen? hvala na pomoci…
Poslao sam ti poruku na skajpu posto nisam skapirao kako ovde clanovi salju jedni drugima poruke ![]()
Resena je enigma u vezi problema koji je imao BAJABAKI, kada se prijavljivao za lutriju greskom je u LAST NAME stavio IME, a u FIRST NAME je uneo PREZIME, i kada je hteo da proveri da li je izvucen on je naravno u LAST NAME kucao prezime ne znajuci da je prilikom prijavljivanjan a lutriju slucajno uneo IME u polje za prezime, i zato mu je stalno izbacivalo gresku prilikom pokusaja da proveri da li je izvucen. Na kraju smo u to polje LAST NAME uneli za FIRST NAME i uspeli
Eto da znate, mozda je jos neko napravio isti propust, pa neka proba ovako ako ima slican problem.
mozda si O upisao kao nulu ili kontra to se desavalo mnogima pa kad su rucno ukucavali dobili su rezultat
Isti problem neznam sta da radim moze li mi neko provjeriti hitno mi je
Ako moze neko da mi se javi na e mail semra1984@live.com od administratora
hvala