zamislite pre neki dan pitam zasto nece da me prijavi kad ono nije bila ni pocela lutrija i pre 5 minuta zvoni mi mob javljam se iz USA ambasade zovu kao pitaju me za koji bi se odlucio klasicne podatke da provere da li sam ja i nisam je najbolje razumeo ali mislim da mi je rekla da ce da me pozove i sutra pa me interesuje da li je to standardno da zovu i sta sve treba da se kaze da ne zajebem nesto ? hvala puno
neće te sigurno niko zvati iz ambasade a i ne dobijes nikakav email. to si se ti registrovao na nekoj ne zvaničnoj stranici, pa sada oni pokušavaju da dobiju pare od tebe. Ignoriši jednostavno te pozive i poruke. Usput, zvanični emailovi od amera završavaju sa .gov
It was nice speaking with you today regarding your Green Card Lottery application. As discussed, our services have been designed to make it extremely easy for you to prepare your application without any errors, as well as ensure the proper submission of your application into the Lottery in October. Remember that all submissions of applications with ANY small errors, or incorrect photos to the Department of State will be rejected immediately and will not even be considered for the Lottery. By submitting through GreenCardLottery.org, you will save time and money allowing us to enter your application year over year, worry-free! Using our system to prepare and submit your paperwork ensures that you have done it right the first time, without the help of costly lawyers.
ma ja, to su ti likovi. ignoriši to. Prijava na lutriju je besplatna i jednostavna. Upišeš ime, prezime, datum rođenja adresu i to je to. Zvanična stranica ti je ovdje - sve ti je pojašnjeno tu.
Bas tako. Nema nasih slova nigdje. Ako ti je tesko popuniti prijavu za lutriju, sta ce tek biti ako te izvuku pa budes morao popuniti formular 260… zaginut ces
Zato što Đorđe nije “Djordje” već “Dorde” i č, ć, š su c, c, s, jedino lj i nj ostaju takvi kakvi su. Zaboravih Dž koje postaje Dz. Uostalom, pogledaš pasoš i na dnu stranice sa podatcima pročitaš kako ti je ime i prezime napisano i to ti je to.
E ajde ne pretjerujte sa tim slovom Đ. Ne ulazim u to sta je pravilnije gramaticki jezicki, ali i Novak Đokovic je u celom svetu DJokovic a u pasosu mu pise Đ. Nemojte zbunjivati ljude sa forom pisite kao u pasosu, kad su u pasosu srpska slova. Cuj eliminisati nekoga zbog DJ e svasta…