Pozdrav, Zovem se Bojan, zivim u San Diegu sa porodicom 7 godina i mogao bih da ponudim zaposlenje nekom od nasih ljudi koji su dosli ili tek dolaze u US i traze posao. U pitanju je posao vozaca limuzine tj. luksuznog SUV-a u San Diegu. Naime, moja porodica i ja se privremeno selimo nazad u Srbiju na godinu dana (a mozda i duze) pa sam mislio da se dogovorim sa nekim da radi i odrzava posao dok smo mi tamo. Mislim da to moze da bude zanimljivo nekom ko je tek dosao jer u jednom koraku resava i pitanje posla i auta koji moze voziti i za privatne potrebe. Zarada zavisi od toga koliko radis ali ugrubo krece se od $700 do $1500 nedeljno za 5-6 dana rada, pa i vise ako se radi overtime. Naravno uslov je da ta osoba ima legalan status, zelenu kartu ili radnu dozvolu. Takodje mozemo da pomognemo i oko smestaja ovde. Eto toliko ukratko pa ako nekog zanima ili poznaje nekog kome bi zvucalo zanimljivo moj broj telefona je 8588681907 a email chigroupllc@gmail.com. Hvala
El smem da pitam sto se vracate za Srbiju na godinu dana (ili duze)?
Smes naravno, ali je pitanje totalno neumesno…i privatno
Koliko je komplikovano snalaziti se u voznji u San Diegu ?
Pozdrav, ljudi.
Dobitnik sam lutrije 2021. Kao zeljenu destinaciju sam stavio Majami, zbog adrese na kojoj mi stizu dokumenta.
Interesuje me ima li nasih ljudi u Majamiju da mogu pomoci oko pronalazenja
posla ? Po struci sam profesor engleskoj jezika i knjizevnosti. Ne znam koliko nasa diploma ima prodju tamo. Svakako da ne bih ba sbio probirljiv.
Hvala Pozz
Pozdrav.. Kako je u San Dijegu? Je li skup zivot, iznajmljivanje stana?
Ima dosta nasih u majamiju. Ja sam upoznao dosta nasih ljudi kada sam bio na odmoru prosle godine.
Doduse ja sam upoznao ljude koji jos uvek nisu resili papire. Poslovi koje rade su po restoranima/barovima/diskotekama i moving. Uglavnom zive na miamu beachu eventualno south beach. Ima jedan kompleks Flamingo valjda, mislim da tu zive samo nasi.
Ono sto trebas znati ako se uputis u Majami je da je tamo spanski prvi jezik
srecno i pozdrav
San Diego vrh, pogledaj u temi pisao sam vise puta.
Skupo sve kao vatra, moj stan 2 bed 2 bath je $2200.
Trenutno je sve stalo tako da ne preporucujem dolazak bas ovde.
Neko pita kako je za voznju - smesno. Mozes tenk da vozis ulicama. U gradu nikad nije guzva.
Španski govorim odlično! To sam htjeo da se povežem sa našima, vidim kako da nađem jeftiniji smještaj za početak. A i posao.
Mogao bi mozda za Portoriko. Taman da nam neko javi kako je tamo.
Pomalo sam u sali, a pomalo i u zbilji napisao ovo, jer sam upoznalo jednog lika iz Portorika koji mi se ziv nakukao kako je jako velika sansa da imas lose obrazovanje ako si odande i da je jedan od njihovih najvecih problema sto ce se to tesko promeniti. Uskoro valjda opet glasaju oko statehood or independence. Engleski je uz spanski zvanicni jezik, ali ga govori ispod 10% ljudi, dakle pretpostavljam da ima posla ucenja engleskog koliko hoces, ali da studenti znaju da iznerviraju.
U Majami ću, makar za početak. Španski vjerovatno može biti prednost.
Mada je pitanje šta će biti sa vizama za 2021. Tramp baš odlucio da zezag.
CN ti je dobar ako se ne varam 19k.
Polako samo, imaš jako puno vremena da razmisliš gdje ćeš, ako si samostalan zaputi se negdje gdje ima posla i ljudi. Ako nisi siguran u sebe i engleski onda traži grad gdje će te neko dočekati i uputiti za početak.
Dug je ovo proces, prvo lijepo sve prostudiraj, ispravno popuni DS-260 i slijedi sve upute koje su precizne i jasne.
Da ti je da vidiš vizu u pasošu, a odlazak i snalaženje su onda slatke muke :punk:
[quote=“marko1995,post:33,topic:1473”]
CN ti je dobar ako se ne varam 19k.
Polako samo, imaš jako puno vremena da razmisliš gdje ćeš, ako si samostalan zaputi se negdje gdje ima posla i ljudi. Ako nisi siguran u sebe i engleski onda traži grad gdje će te neko dočekati i uputiti za početak.
Dug je ovo proces, prvo lijepo sve prostudiraj, ispravno popuni DS-260 i slijedi sve upute koje su precizne i jasne.
Jeste CN je ok… makar tako kažu. Pa jedinu adresu koju ima je u Majamiju (rodjak) tako da bih tamo za početak… Engleski mi nije problem. Nego, kako ti reče da prvo dodjemo do intervjua pa ćemo lako.
Pozdrav drustvo. Ukoliko je neko koga znate u potrazi za poslom vozaca kamiona, prijatelj trazi dva vozaca box kamiona (nije potreban CDL, obicna dozvola za auto). Plata je 1200$ nedeljno! Startuje se u narednih 15-20 dana.
Mozete aplicirati na meil speedproexpedite@gmail.com ili pozovite broj 4408320250 za vise informacija.
:punk::punk:
Potrebni radnici za rad u baru na sirem podrucju Cikaga. Part time, prijava na w2.
Od uslova potrebno je dobro znanje engleskog jezika i legalan status u USA. Za vise informacija mozete nas kontaktirati na email: jobs@heidispub.com.
Potreban radnik u TeslaWatt Data centru u Nevadi. Rad u smenama-8h, vikend slobodan. Obezbedjen smestaj. Neophodno je poznavanje osnovnog rada na racunaru.
Za dodatne informacije pisite na broj ili mail
14156906417
jobs@teslawatt.com
Potreban radnik u TeslaWatt Data centru u Nevadi. Rad u smenama-8h, vikend slobodan.Obezbedjen smestaj. Neophodno je poznavanje osnovnog rada na racunaru.
Za dodatne informacije pisite na broj ili mail
381649929295
jobs@teslawatt.com
Ne nasedajte na ovaj posao. Uslovi za rad i smestaj su neljudski. To su oni sto su trazili elektricara, domara i hostesu samo sada sa drugim nickom.
Ima li neko da nudi jos poslova za
Newyork, Chicago ili Majami ?
Za 2 meseca planiram da dodjem i znacilo bi mi ako neko moze da pomogne oko posla.
Hvala