Pozdrav, da li je neko upoznat sa time koliko je tražen posao sportskog trenera (konkretno teniskog trenera) u Americi?
Mozda ti ove sportske teme pomognu:
/t/odbojka-u-americi/1458/1
/t/sport-u-usa/940/1
Pozdrav.
Zavisi od grada u kome se nalazis. Tokom sezone u imucnijim turistickim mestima teniski treneri odlicno prolaze. Cuo sam preko drugara da je neki njegov drug zaradio oko 20.000 $ tokom leta (bio je na J1 Vizi)drzeci samo individualne treninge .Taj momak je konkretno bio na Cape Codu. E sada ovo je tema koja i mene zanima, jer sam se dosta dugo bavio tenisom. Ne znam da li je potrebno posedovati neku licencu ,sertifikat ili slicno …
U usa je za ciscenje ulica i javnih wc potrebna licenca tako da…
Ali se ista kupuje za 200-300$ uz malo citanja literature I obnavlja na 2 godine
Jel znaš možda kako se snašao da drži treninge? Jel postavljao neke oglase ili je aplicirao za posao pri nekom klubu/terenima kao i za bilo koji drugi posao?
Kod mene na univerzitetu:
- Head Coach Men - ~$80,000
- Assistant Head Coach Men - ~$40,000
Jedan je iz Istocne Evrope (ovaj sa manjom platom). Ima M.S. diplome vezane za sport.
Ljudi i mene isto ovo zanima,inace imam 18 godina,i ako ne supem da odem na studije u Ameriku,onda bih upisao DIF u nameri da postanem kosarkaski trener.Da li zna neko kakva je tu prolaznost u Americi?