Ja nikako da stignem da napisem ovo. Pre dve nedelje je Lucky sa porodicom bio u Chicago na dva dana. Uspeli smo na kratko da se skupimo (Lucky, Srdjevic, Kaneolopa & moja malenkost) ![]()
Da ako sledece godine dobijemo svi vize pa se slikamo kao fudbalski tim ali u pet redova i 300 clanova…
E da zaboravih preslatki ste hahahah ![]()
Pozdrav
Jaaao dreameru pa vi kao hotel, radite 365 dana u godini :bravo:
Svaka cast za sliku, blazena medju muskarcima ![]()
Ovaj vikend smo imali jos jedno mini okupljanje u Chicago (mislim da je ovo najvece do sada). U poseti nam je bila ekipa iz Ohio. Bilo nam je stvarno predivno…
Na slici: Srdjevic, Dreamerns, Ivana i Good Spirit, wrath:of:the:lich:king i Boris, Landlord, D$D, Kaneolopa
!](http://www.zelenalutrija.com/forum/attachment.php?attachmentid=260&stc=1&d=1260148233)
Jedino sto nedostaje je da u dnu posta napises satnicu i najvise prijavljenih clanova online je bilo 7…:bravo:
Vama nikad nije dosadno.
Svaka chast Novakovici - domacinski!
Stvarno vam svaka cast, nadam se da ste se lepo proveli!!
Ala vi uzivate, svaka cast…
Drago mi je da ste zabelezili i slikom vase druzenje i pokazali nam!Toliko ste simpaticna druzina, isijavate pozitivnoscu, a vasi osmesi vode u iskrena prijateljstva.To je za svaku pohvalu.:bravo:
Nadam se da cu imati priliku i licno da Vas upoznam jednoga dana,uskoro.
Uzivajte i saljite nam nove slike i dalje…:;D:
Veliki pozdrav svima
Uh nakon dugo vremena da se i ja zapljunem..
Naravno bilo je fenomenalno.. Mislios am kad sam odlazio od kuce da vise nikad necu imati priliku za takva druzenja.. kao kod kuce..
Ali ova ekipa je za 10…
Volim vas sve..![]()
Super drustvo! Svaka cast na druzenjima! Vidimo se jednog dana … ![]()
Ponovo smo imali jedno malo okupljanje. Ovog puta su nam Zana i Zoki dosli u posetu ![]()
Na slici (sa leva na desno) Zoki, Zana, Kaneolopa, D$D (lepsa polovina), Landlordova lepsa polovina, D$D, Srdjevic i lepsa polovina, Dreamerns i Landlord.
!](ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs)
A udara se po hajnekenu… lepo…
Svaka cast forumasi! Samo uzivajte! Veliki pozdrav
Konfuzno je ovo meni, napisi imena svakome iznad glave. :;D:
Ha, ha, preterali smo u uzivanju Stefice, veruj mi ![]()
![]()
Bas mi se jako ne ide kuci sutra… Ajde, pa sledeci put svi zajedno da uzivamo (ni tebi Vegas nije daleko) :naughty:
Ja sam u crvenoj majci ![]()
Bice bice … Ja vec planiram, nije fer da bas sva druzenja propustim :naughty:
Uuu matori, pukli ste…:no:
Sa ili bez brade? ![]()