Potrebne Vakcine

Hvala, eto i to ja sada iza nas…

Uradismo X-ray, vadili krv (iz prsta samo, kakvo DIVNO inznedenje!!?) radi testa na sifilis, kuckakli pipkali, ispitivali i… htedose da nam svima, pa cak i deci (!?) dalu vakcine - hepatitis B i jos nesto. I tu ja napravim potez koji mozda preokrene celu ovu moju “dobitnicku” pricu u gubitnicku, ali sta je tu je, drugacije se nije moglo.

Pise lepo da je moguce traziti izuzece iz religijskih i moralnih razloga i mi to uradismo. Neki ljudi, kazu, traze waiver za X-ray…

Dobismo cetiri lepe zapakovane koverte, “out of limits”, znaci ne otvaraj inace…
Bas me zanima sta je unutra osim kopije lekarskog izvestaja? A sa lekarkom sam se sit ispricao o milion stvari koje i imaju i nemaju nekiakve veze sa njenim poslom. Prijatna neka zena, mada veoma professionalna…

Pa sad, ako je amerima najbitnija stvar dal cu ja da trazim waiver za vakcine ili ne, a nista drugo pozitivno (a ima i toga koliko hoces) ne igra ulogu, onda mogu lepo da uzmu tu svoju GC i da je strpaju u odredjeno mracno mesto.. .nije meni lose ni ovde… ali nadajmo se da su razumni ljudi i da ce sve biti u redu.

Videcemo, cuce se!