Cisto da dodam jednu informaciju da oni koji imaju US zelenu kartu ne moraju da imaju vizu za Kanadu, a mene su pustili i sa onom privremenom vizom (jos mi nije green card stigla). Generalno, ovde sam u ottawa na poslovnom putu od dve nedelje
Ehej dreamer, ti vec otisao na zimovanje!
A draga verujem da guli, kad smo kod toga sto ne update-ujete onaj blog? Veze nemamo o cemu se radi a zivo nas interesuje!
Lepo se provedi, naravno - poslovno:;D:
e bas ti hvala dreamerns, ja vec neko vrijeme pokusavam da dobijem informaciju ako imas GC treba li viza za Kanadu … nemam jos ni GC a vec planiram ostala putovanja
usput i ja bih da apelujem za update bloga, bas me zanima kako ide novi posao
Doduse pazite, ja jos nemam zelenu kartu (imam onu zamenu u pasosu). E sada, moj poslodavac je dao detaljan opis sta cu ja tamo raditi na papiru sa memorandumom firme. I pored toga me je carinik na granici pitao…ajd mi reci detaljno. Onda sam ja krenuo citavih 10 sekundi da pricam…i onda je rekao, ajd ok…ulazi.
Verovatno sa zelenom kartom me ne bi ni toliko gnjavio.
Ali naravno, ne mogu ovo da pisem a da ne spomenem i amere na O’Hare.
Cim su me videli sa pasosem…bas mene “you have been selected for additional search…” ili tako nesto. Samo ja na dodatni pretres, koji je kao “random”…hm…da da. I to ti izjave kao da si dobio na lutriji
Generalno, vise sam problema sa amerima na O’Hare imao, nego sa Kanadjanima na granici.
ja znam da je prije bilo moguce i u Meksiko i u Kanadu samo sa vozackom maltene, ali nesto naveliko pocese da pricaju kako i ameri moraju sa pasosem da idu … pa kontam nije valjda da cu trebati prolaziti sve procedure za vizu da skoknem na tekilu u Meksiko
administratore, cekam iskustva
@cvek: za Mexico nama (srbima) treba viza, ali je lako da se dobije. Sa druge strane, green card holders mogu bez vize. Pasos vam u svakom slucaju treba (samo da napomenem)! :;D:
Ej decko iz Kanade, dreameru ajd pusti da mozemo i kao anonimusi da komentarisemo na tvom blogu… super ti je blog.. i za svaki post skoro imam koment.. ali…
Jao dreamer kako ti zavidim :==D: ih sta bi dala da idem malo negde na sluzbeni put - sta ces bolje: em se skitas, em si i placen za to hahaha pazi njega, ne prodje ni mesec dana a on u skitnju :==D:
Da ne zaboravim - danas sam ti bila na blogu pa da dodam ovde komentar u vezi sa kafom - slican aparat za kafu ja imam kod kuce (k-cup) ali je drugaciji brend (moj je Breville)… Kazi da li je najbolja kafa na svetu
Ma preterana je kafa…ali mi se jos vise svidja sto mozes da biras sta hoces. Rekli su mi da i u Chicago-u imamo taj aparat, ali treba da se prikljuci na vodovod…pa nikako to da urade