Prijavio sam se preko Kosova

Prijavio sam se preko Kosova zato sto sam rodjen na Kosovu pa nisam siguran da li je kosovo ukljuceno u ovaj program…
Ako neko zna neka mi kaze da bi znao da li sam se dobro prijavio ili sta da radim ako nisam…
Unapred hvala…

Nažalost nisi pogrešio, od prošle godine je mislim i Kosovo na listi.

Ja sam gledao ko je sve dobio 2010 i tamo nema kosova a ovo za 2012 isto sam gledao i pise tamo za one zemlje sto ne mogu da ucestvuju brazil,kina i jos neke a nema kosova pa valjda moze kosovo…
Daj boze da nisam pogresio…
A ako ne moze jel mogu ponovo da posaljem prijavu?

Ne brini nista,moze Kosovo,samo sto ce ti intervju biti verovatno u Skoplju ako te izvuku i verovatno ce ti biti potrebna garancija :frowning:

Ma nema veze samo da dobijem pa cu se snaci nekako da odem do skoplja…
ali ja sa citao da se ide na intervju u zemlji u kojoj trenutno zivis…

Da,ide se na intervju u zemlji u kojoj trenutno zivis,a bilo je primera na forumu da su ljudi sa Kosova isli u Skoplje,na zvanicnom sajtu USA ambasada isto pise da vecinu poslova za Kosovo odradjuje ambasada u Skoplju,a za Crnu Goru u Beogradu.

Definitivno si aplicirao ispravno, a Kosovo se od DV2011 vodi posebno. Za DV2010 nisam siguran, mislim da im je tada apliciranje jos uvek bilo diskutabilno. Ako te izvuku i ako budes morao da ides na itervju u Skoplje, pa nije Skoplje na kraj sveta… :smiley: