Sajt za prijavu DV2014 ne radi??

Cao svima!

Mene zanima da li neko ima informaciju zasto sajt za prijavu ne radi? Ili to samo meni nece da se otvori stranica: http://www.dvlottery.state.gov/

Prijava je jos samo nekoliko dana, pa brinem da necu stici da se prijavim. :frowning:

Da li jos neko ima isti problem??

Hvala!

Pozdrav!

Koliko vidim meni radi bez problema.
---------------------------------------------

Ozbiljno?? Meni uopste nece da otvori stranicu… kao da ne postoji. Sta bi mogao da bude uzrok tome? Svaki put mi izadje “Internet Explorer cannot display the webpage”… Ne razumem :frowning:

probaj neki drugi browser… mozilla, google chrome…
moguce da ti je explorer starija verzija
srećno

Oki9, hvala ti na predlogu! Medjutim, opet imam problem…

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect
securely to www.dvlottery.state.gov, but we can’t confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site’s identity can’t be verified.

skini google chrome :slight_smile:
ps. ne znam zaista sta nije u redu…mozda podesavanja neka, samo tu stranicu ne otvara ili nista?
i ako imas neku opciju da premostis ta upozorenja od strane mozille..samo idi dalje i ignorisi i valjda ce uspeti

oki9, hvala mucho! :slight_smile:
uspela sam na Mozili, ignorisuci ova silna upozorenja o opasnosti.
Inace, na Exploreru samo tu stranicu nece da otvori… otvara sve drugo :confused:

Pozdrav!

I meni se to desilo kad sam pokusao sa Internet Explorera koji sam specijalno za tu namenu instalirao na lap. Nisam znao sta cu, pa sam sa desktop racunara preko Opere 'ladno uradio 2 prijave za mene i zenu.