Sta radite dok cekate 01.05 (dan izvlacenja)...

Evo ja recimo ranije nisam nista radila, ali ove godine kako sam pronasla ovaj forum,zelja mi je sve veca,pa samim tim i puno iscitala… Da li vi istrazujete pre izvlacenja ili ipak mislite da to vodi ka mogucnost veceg razocarenja? Ako je dupla tema izvinjavam se… Puno srece svima…

Radis ono sto i inace radis dnevne aktivnosti.
Pokusaj na druge nacine otici negdje i naravno citaj forum nikad ne znas kad ce zatrebat.
Ja bi iduce godine mogao u Njemacku,ali moja zelja je USA.

Da da,zivis kao i obicno t.j. ko da se nisi ni prijavio… Al ipak sam iscitala sve thread-ove i iskustava… Tako da imam neki plan u glavi kojim redom ide sve AKO me izvuku… Mislila sam je istrazivate iako vas nisu izvukli ili to ostavljate za kasnije, ako budete imali srecu… :wink:

Samo da dam kratak odgovor :slight_smile: Izvlacenje nije 01.05. :slight_smile:

Trebao si dodati da je 5.5.2015, onda bi odgovor bio potpun :slight_smile:

Izvinjavam se, pogresila sam… 05.05. :wink: kako god, meni se cini to jako daleko…

Ne cekas 1. Maj jer te tad nista ne ceka, nego nastavis da zivis sa istim ciljem, trazis nacin da ovde prezivis a uz to da odes odavde, da nadjes neki posao vani i slicno, ako ti je to cilj. Ovde svratis povremeno da vidis ima li neki zvanicnih promjena u vezi lutrije.
Naravno, da se ovo shvati mora da se odigra lutrija bar jednom, to je svakako preduslov, taman dok procitas sve teme. :obrva:

Upravo tako, trazim nacin da prezivim… A kad se iznova razocaram u zivot ovde, svratim ovde na forum, malo citam, pa mi bolje… :wink:

Zivim kako zivim, a u svakoj pauzi mastam o zelenim slovima :smrc:

Svaki dan isti u ovom monotonom mjestu… :nene:
Uglavnom se smaram na poslu jer posla nema, ostatak vremena sam kuci sa mojom bebicom :inlove: Tu i tamo udjem na forum da vidim sta pisete, negdje duboko u sebi sam ubijedjena da ce nas izvuci, a opet ne razmisljam previse o tome…

Nije ti ovo losa tema uopste. :grin:

Ne znam kakvo je stanje kod drugih, ali ovo meni izgleda jedini nacin da pokusam nesto uspijeti sa fakultetom kojim sa zavrsio.

U suprotnom, pod hitno cu morati struku mijenjati..

Ali eto, treba biti pozitivan do kraja.

Ja sam makar pripremio i ovaj plan u slucaju da ne dobijem, tj da mijenjam struku gdje ima posla, pa bi te svakako savjetovao da ne bi bilo lose imati neki backup plan da ti se svi snovi ne bi urusili u jednom danu.

evo ja cu vam reći sta sam radio:

Prve godine kada sam odigrao… Od oktobra od maja.. ceo forum isčitao. isplanirao sve.. Napravio uzi izbor gradova i gradića… verovao kao nista…
kad ono ćorak

Druge godine malo manje sve to radio, al se malo vise bavio poslom kompanijama u kojima bih moga da radim. A u medjuremenu dobio turističku vizu za US… opet nista…

Treće (ove godine) dodjem tako nekada ovde na forum… upoznao sam dosta ljudi koji su dobili a igrali iz zajebancije (smorio se kao pacov zbog toga) sad ne radim nista. ako bude bude. Trudim se da mi se zivot ne svede na čekanje tog maja… a u medjuvremenu vreme prolazi…

Evo ja sam napravila mali plakat,zalijepila ga u sobu,i tu stoji kao podsjetnik na rezultat koji ocekujem :smiley:

https://farm9.staticflickr.com/8670/16260456965_7c5718b725_b.jpg

Haha Luisa, skroz kul! :grin:

Ja ne radim nista spec, zivot se nastavlja, kuca - pos’o i tako. Ponekad dodjem na forum, iz nekog razloga mi to uliva nadu. :suure:

Supruga, ja, kao i većina u Srbiji spajamo kraj sa krajem. :twitch:

[QUOTE=DDAmkd"]
Evo ja recimo ranije nisam nista radila, ali ove godine kako sam pronasla ovaj forum,zelja mi je sve veca,pa samim tim i puno iscitala… Da li vi istrazujete pre izvlacenja ili ipak mislite da to vodi ka mogucnost veceg razocarenja? Ako je dupla tema izvinjavam se… Puno srece svima…
[/quote]

Naravno da istražujem zato što prave informacije, informacije iz prve ruke, nikada ne mogu da škode. Razočarenje je srazmerno očekivanjima pa je tako normalno da ćeš biti veoma razočarana ukoliko od prijave do maja stalno istražuješ i razmišljaš o tome. Najbitnije je koliko brzo ćeš se oporaviti u slučaju lošeg rezultata odnosno da li ćeš pokleknuti i odustati od daljeg učestvovanja ili ćeš se opet prijaviti oktobra. :ziveli2:

Mislim da necu odustati sve dok postoi zelja za odlazak… I ja kao i ostali, iscitavam forum, trazim gradove gde bih zelela ziveti, razgledam oglase… Pa onda malo pause… Kako mi naide neki tezak period, opet eto mene na forum, da malo sebi dam odiska,mozda jednog dana budem i ja izvucena il moj suprug… :wink:

Sta mislite, ako bi dobili kojim slucajem, koliko se novca minimalno treba ponjeti sa sobom?:==D:

(Sve solucije tipe, sa djecom, sa muzem ili zenom, sam)

Ima jos par varijabli koje treba uzeti u obzir, imas li nekoga ovdje? ceka li te posao? imas li gdje biti za pocetak itd…po meni, a govorim iz osobnog iskustva…minimum koji bi ja uzeo je $10000, nas je dvoje smo djece, prva dva mjeseca smo bili kod moje sestre. Mi smo potrosli osjetno vise ali moram priznati da smo trosili novce i na neke stvari na koje inace ne bi ali eto, zato kazem po meni je $10000 minimum ako nemas gdje biti i ako nemas posao koji te ceka.

Hvalaa ti . Eto nadam se da ce nam se ostvariti zelja i da se vidimo u Ny sljedece godine :smiley:

Nije tema, ali evo dok cekamo moze koristiti svakako…
Cisto jedno informativno pitanje za ove malo upucenije.

Uglavnom, zanima me, kako se moze postaviti okruzni Serif u US?
Ako nista, koja je procedura za kadete pocetnike u Policiji?

Hvala