Pozdrav ljudi! U koliko sati pocinje prijava po nasem vremenu , dali itko zna??
U 5 ujutru :;D:
srecno svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bravo:
počela pre 45 min ![]()
inače glupo je ovo što poruka mora da ima bar 50 karaktera jer da bih kratko odgovorila gospodinu morala sam sve ovo da otkucam ![]()
Ljudi ja odem na stranicu, ali nigdje nema gdje se mogu prijaviti nista ne pise npr.. enter here. Ili nesto slicno.. samo ima objasnjenje da pocinje u 12 sati i -4 tako nesto.. dajte link… ili gdje se nalazi prijava…
upravo kako kaze jeca … pocela je prije 45 minuta … ali moras da imas internet explorer … i meni nije htjelo da pokrene preko google chrome … ako nema skini interenter explorer … i vjerovatno ce ti moci
Upravo tako, izvinjvam se na prethodnoj pogresnoj informaciji..
Mora preko Internet explorera, preko drugih browsera nece..
Puno srece svima :;D:
Može, ljudi, ja sam se upravo prijavila preko Mozile.
Mozda je glupo pitanje ali sam u nedoumici da li kod pisanja adrese i sl. stavljate kvakice na slova(š, đ,č i sl.), u uputstvu pise da prezime mora biti kao i u pasosu pa pretpostavljam da onda i sve ostalo mora tako
Preporucio bi ti da ne stavljas nase znakove, jer bi se kod njih pojavila greska u kodiranju. (Barem ja mislim). Do sad sam uvjek aplicirao bez kvacica kao i moj drug.Njega su izvukli ali ja jos ne gubim nadu
Srecno svima. Lijep pozdrav
I mi cemo onda bez kvakica a sta je sa prezimenom? Jeste li i to pisali bez kvakice? Hvala na odgovoru i vise srece ovaj put
Evo vidim da se vec pisalo o tome na ovoj temi
/t/slovo-d-u-imenu/852/1
Ipak ide bez kvacica, sretno svima
Moze i sa firefoxom, ja sam aplicirao sa njega. Koristio sam nase znakove, pa me je vratilo na prvu stranu i promenio sam u c,s. Dobro obratite paznju na fotografiju, ja na zalost nisam ![]()
Ako sam dobro razumeo forma te ponovo vrati da popuniš ime i prezime bez naših znakova tj. ne prolazi sa našim znakovima?
Ja sam baš u dilemi jer u prezimenu imam čak 2 yu slova, pa ako se kod njih pojave kuke i kvake nema šanse da protumače prezime!