Hmmm… interesantno da u USA postoji i ovako nesto: www.familywatchdog.us - USA Sex Offender Registry
Primer prakticne primene - na ovom linku mozete proveriti da li je vasa dadilja/stanodavac/komsija nekada osudjivan/a za sexualno zlostavljanje dece. Na prvi pogled deluje naivno medjutim ima strasno veliku bazu gore pomenutih rasporedjenu po USA drzavama. Probao sam nasumicna pretrazivanja i naisao na neke face koje deluju tako naivno da ih nikada ne bih povezao sa prestupima koje su nacinili.
Sve u svemu, strasno podrzavam svaki vid borbe protiv seksualnih zlostavljanja, narocito kada to ima veze sa decom cega se stvarno gnusam.
Kad smo vec kod toga ovde mozete naci bilo kakve prekrsaje koje su nacinili vasi poznanici prijatelji komsije ukjucujuci i one saobracajne kao i kriminalna dela
Strava link. Koristila sam kad sam zivela u jednom predgradju Detrotia non stop da skotnam gde je lepo da se ode za vikend u setnju. I nepogresiv je. Gde god ima malo ovih kriminalaca, bolji i skuplji su krajevi.